Istenes Bence álruhában tréfálta meg a mentorokat

Tejszínhub

Az X-Faktor egykori műsorvezetője a 10. jubileumi X-Faktor negyedik válogatóján, a gitártörő Hörcher László fiaként mutatkozott be Miller Dávidnak és a mentoroknak. Álruhája olyan jól sikerült, hogy csak akkor tudták leleplezni a mentorok, amikor énekelni kezdett.

 

A szívfacsaró pillanatok sem maradtak el Éliás Tibornak köszönhetően, aki 20 év után az X-Faktor színpadán énekelt újra. A tizedik évadban pedig egy közel negyven fős kórus is elkápráztatta a mentorokat, ezzel rekordot döntve, hiszen sosem álltak még ilyen sokan az X-Faktor színpadán.

A negyedik válogatón még számtalan meglepetés várt a mentorokra: Puskás Peti az évad egyik legcsodálatosabb pillanatának nevezte a 33 éves természetgyógyász különleges előadását. ByeAlex szerint Árvavölgyi Partik lehet a 2021-es évad arca. Gáspár Laci és ByeAlex új kategóriát talált ki, melyet kedvenc sorozatuk ihletett. Csobot Adél pedig nosztalgikus hangulatba került a Hooligans frontembere, Kiss Endi lányának, Kiss Bodzának a zenekarát látva.

A 10. évad válogató adásai véget értek. Jövő héten, dupla epizóddal szombaton és vasárnap este érkezik az X-Faktor tábor, ahol hatalmas megmérettetés és a székes feladat vár a versenyzőkre.

 

Hoppá! Istenes Bence álruhában lépett az X-Faktor színpadára!

A különös kinézetű versenyző kijelentette, csupán egyet akar, hogy meghódítsa Adél szívét. Miután Bence leleplezte magát, egy duettet is előadott szerelmével.

 

Húsz év után újra színpadon: „Szeretnék örömet okozni, míg élek!”

Éliás Tibort a hazai zeneipar legnagyobbjai vezették be az éneklésbe. Majd két évtized után most az X-Faktor színpadán tért vissza, hogy könnyeket csaljon az emberek szemébe.

 

Ennyien még sosem voltak az X-Faktor színpadán!

A majdnem 40 főt számláló Voisingers kórusának tagjai megállás nélkül özönlöttek be a stúdióba! Vajon mit szóltak ehhez a mentorok?

 

„Nem találok szavakat” – Csobot Adél a könnyeivel küszködött

Miközben a női mentor elérzékenyült, Puskás Peti az évad egyik legcsodálatosabb pillanatának nevezte a 33 éves természetgyógyász egyedülálló előadását.

 

ByeAlex: „Ennek az évadnak te lehetsz az egyik arca!”

A mentorok szerint Patrik „olyan megosztó, mint az állat” és énekhangjával teljesen letaglózta őket.

 

A Hooligans dobosának lánya is feltűnt az X-Faktor színpadán!

Kiss Endi gyermekének, Kiss Bodzának a zenekara nem csak a híres apuka miatt okozott hatalmas meglepetést a mentoroknak.

 

Kóborlók lepték el az X-Faktor színpadát!

Gáspár Laci és ByeAlex egyik kedvenc sorozatából ihletet merítve vadonatúj alakulatot alapítottak a mentorok. Ismerd meg a tehetségkutató kóborlóit!

 

Csobot Adél zombivá változott: „Én lesz a kóborlók vezére!”

Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek az X-Faktor kóborlói? Nézd meg itt a videójukat!

 

Éneklés vagy böfögés? A mentorok nem tudták eldönteni, mit hallottak!

A kárpáraljai férfi előadása akkora hatással volt Adélra, hogy a produkció végére ő is hörgő zombivá változott.

 

Puskás Peti vezetésével visszatért a Backstreet Boys?

A mentor kijelentette, hogy csak akkor megy fel a színpadra, ha valami fantasztikus, vagy pusztítóan rossz. Miután felpattant táncolni, nem is volt kérdés, hogy a srác továbbjut-e!

 

Hoppá! Durván beszóltak Csobot Adélnak!

„Úgy vártam már!” – reagált az X-Faktor mentora, aki ugrált örömében, miután valaki végre kimutatta az iránta érzett utálatát!

 

Elképesztő: Csobot Adél hasonmása lépett fel az X-Faktorban?

A Nagykárolyból érkezett lánynak nem csak Adél a példaképe, de ugyanabban a városban nőttek fel és egy iskolába, valamint egy énektanárhoz is jártak. Sajnos a sok hasonlóság és még a születésnapja ellenére sem jutott tovább.

 

Hatalmas lavinát indított el Istenes Bence és Csobot Adél?

Az általuk feldolgozott Sowieso című német dal megannyi versenyzőt megihletett. De Laci végül a versenyzőkre nézve szomorú következtetésre jutott: ezt a nótát Adélnál és Bencénél jobban senki sem tudja elénekelni.

 

ByeAlex: „Ez életem egyik legmeghatározóbb dala!”

A Beneath My Skin produkciója akkora hatással volt Alexre, hogy miattuk újra szárnyai alá venné a zenekarokat

 

ByeAlex irodalomtanárnője is jelentkezett az X-Faktorba?

A negyedik Válogatón sem volt hiány a nem mindennapi arcokból! A hölgy az önéletrajzával kezdte a bemutatkozást és volt, aki azonnal sírva fakadt, amint a színpadra lépett.

 

Csobot Adél: „Ez olyan éneklés volt, hogy leszakadt a plafon!”

A Fülöp-szigetekről érkező versenyző produkciójánál már csak Gáspár Laci angoltudása váltott ki nagyobb döbbenetet a mentorokból.

 

Gáspár Laci: „Gratulálunk, ez volt a legrosszabb éneklés!”

A mentorok kendőzetlen őszinteséggel értékelték a 19 éves lány produkcióját. Sőt, Puskás Peti szerint a versenyzőnek annyi esélye van a Madách színházban játszani, mint ByeAlexnek Az operaház fantomjában.

 

Az igenember szerepében: Puskás Peti!

Az X-Faktor mentora mély késztetést érzett arra, hogy gépfegyver-szerűen szórja a legnagyobb meg nem érdemelt igeneket!

 

ByeAlex: „Ez értékelhetetlen produkció volt”

Vajon minden mentor egyetértett ezzel a kijelentéssel vagy ismét volt valaki, aki szembement a többség akaratával?

 

Gáspár Laci és Puskás Peti szenvedve, de búcsút intettek a poénoknak!

ByeAlex sem segített mentortársai helyzetén, hiszen míg a fiúk fogadalmuk miatt nem hülyéskedhettek, ő folyamatosan szórta a jobbnál jobb poénokat.

 

Puskás Peti kiakadt Adélra: „Ez nem arról szól, hogy te itt produkáld magad!”

Peti és Laci megfogadták, hogy vége a nevetésnek, komoly mentorok lesznek. Ezek után pedig nem hagyhatták szó nélkül Adél „tiszteletlenségét” …

 

Ezért a produkcióért még Gáspár Laci is megszegte fogadalmát!

Sándor előadása hallatán Laci teljesen lázba jött és szembement korábbi ígéretével, hiszen öt éve erre a dalra várt. Vajon Puskás Peti is vele tartott?

 

Kovács Gyopár húga felrobbantotta az X-Faktor színpadát!

„Az egyik legtehetségesebb vagy ebben az évadban” – jellemezte Gáspár Laci Kovács Harmat produkcióját.

 

Így ért véget az X-Faktor jubileumi évadának Válogatója!

Csobot Adél, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex az X-Faktor Táborban folytatja a munkát, hogy megtalálják az ország legtehetségesebb előadóját!

 

 

További tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

SOCIAL MEDIA