Nyerő Páros – Szerelmeslevelektől potyogtak a könnyek, Voksán Virág párjára rászálltak a lányok

Tejszínhub

A Nyerő Páros 15. napját masszázzsal kezdték azok, akik megvásárolták a kényeztető lehetőséget Kabát Petitől, majd könnyed romantikus szerelmeslevelekkel hatották meg egymást a párok. Ezután újra teret kapott a taktika, ami több celebet is rosszul érintett a játék során. Este viszont párt cseréltek a szerelmesek, és egy jó hangulatú karaoke buliban engedték el a napi feszültségüket.

 

„Szeretlek az utolsó percig, míg rám nem dobják a földet” – Judy meghatódva hallgatta végig Curtis versét

„Szeretlek az első perctől, legszebb rózsa vagy a legszebb kertből” – kezdte Curtis a költeményét, ami gyorsan könnyeket csalt Judy szemébe.

 

Vastag Csaba felesége könnyek között hallgatta végig férje megható szerelmeslevelét

„Villámcsapásként jöttél életem szurokfekete égboltjára, és egy szempillantás alatt megvilágítottál mindent” – olvasta fel Vastag Csaba szerelmeslevelét Evelinnek, aki az énekes szavai hallatán már megbánta, hogy reggel sminkelt…

 

„Mint partra vetett hal, olyan boldog vagyok” – Boráros Gábor szerint szerelme úgy ír, mint egy óvodás

„Akármennyire is elviselhetetlen hülye, akkor is szeretem őt” – mondta Jákli Mónika, akinek szerelmeslevele nem igazán hatotta meg Borárost Gábort, inkább jókat nevetett párja sorain.

 

Valentényi Laci hálás, amiért Voksán Virág sosem feledi a rudiját

Valentényi Laci pajzán utalásokat rejtett el szerelmeslevelében, ami nem csak Voksán Virágnak tetszett.

 

Henry Kettner nem hitte el, hogy Rebeka ilyen romantikus is tud lenni

„99 éves koromban ágyban, párnák között szeretnék veled örökre elaludni” – szólt Kiss Rebeka szerelmeslevele, ami annyira meglepte Henry Kettnert, hogy a youtuber azon gondolkozott, hogy párja ezt nem is magától írta neki. „Annyira fura volt, hogy ez belőled jött” – mondta Henry Rebekának.

 

Voksán Virág nem nézte jó szemmel, hogy a lányok rászálltak Lacira a Nyerő Párosban

A csajok a Hasznos holmik boltjában vásároltak be minél nehezebb tárgyakat, amiket aztán taktikai döntések alapján a srácokra pakolhattak rá. Voksán Virág úgy érezte, a lányok szántszándékkal nézték ki maguknak Lacit, hogy őket ejtsék ki először a játékból. „Veszett fejsze nyele volt” – csóválta a fejét Voksán Virág, aki a végtelenségig bízott a párjában.

 

„Úgy vert a szívem, hogy azt hittem elájulok” – Judy Vastag Csabával duettezett a Nyerő Párosban

Judy és duettpartnere, Vastag Csaba az ABBA egyik klasszikus dalával szórakoztatta a többieket. Curtis azonban nehezményezte, hogy szerelme nem igazán eresztette ki a hangját.

 

Vastagné Domján Evelin segített legyőzni Henry Kettner gátlásait a Nyerő Párosban

Vastagné Domján Evelin és Henry Kettner Cserháti Zsuzsa és Charlie duettjét adták elő a karaoke buliban. „Olyan jóízűen nevettem, egyszerűen csodálatos volt” – lelkendezett Kiss Rebeka a produkció után, aki alig tudta elhinni, hogy mit tett Evelin a szerelmével.

 

„Külön elindult valami más a füleiben” – Curtis véleményezte Valentényi Laci produkcióját

A Nyerő Páros karaoke estéjén Curtisből előjött a coach, és szakmai szemmel értékelte ki Voksán Virág szerelmének előadását, aki Kiss Rebekával eresztette ki a hangját – azonban a ritmust sajnos nem igazán találta el.

 

Henry Kettner Emilióhoz hasonlította Boráros Gábort

Mindenkinek leesett az álla, amikor Boráros Gábor Vokán Virággal duettezet a Nyerő Párosban.

 

Jákli Mónika mini ruhájában énekelte Zámbó Jimmy dalát Curtis oldalán

Néhány napja Zámbó Krisztián énekelte el édesapja dalait a Nyerő Páros villájában, a karaoke buliban pedig Jákli Mónika és Curtis előadásában csendült fel a Király egyik slágere.

 

SOCIAL MEDIA