Megyeri Csilla és Molnár Zsolt a Nyerő Páros!

Tejszínhub

Danival és Beával kerültek a döntőbe, ahol a korábban kiesett párok döntöttek a sorsukról.

 

Az egyik pár feladta a játékot az elődöntőben

Enikőék, Daniék és Csilláék embert próbáló küzdelemben virágokként szálltak versenybe a döntőbe jutásért, egyikük azonban 26 perc után úgy döntött, hogy nem folytatja tovább. A játék után Bea zokogásban tört ki.

 

„Költözök azóta” – Kiderült, hogy mi történt a kiesésük után a Nyerő Páros sztárpárjaival

Míg Hódi Pamela azonnal belevetette magát az otthoni teendőkbe a Nyerő Páros villából való távozásuk után, Lotfi Begiék házassága átalakulóban van a verseny óta. A DJ felesége, Réka mindenkit sokkolt kapcsolatukról szóló meglepő kijelentésével a fináléban.

 

„Csak blöfföltem!” – így zajlott Törőcsik Daniék és Molnár Zsoltiék végső összecsapása

Az emlékkapszulás játékban a műsorvezető a fiúk gyorsaságát és a lányok memóriáját tette próbára. Az egyik pár további 580 ezer forint gyűjtött, míg a másik 335 ezer forinttal növelte a széfben található pénz összegét.

 

Kiderült, hogy melyik pár nyerte a Nyerő Páros 6. évadát: íme a szavazás eredménye!

Az idei évad két döntőse Megyeri Csilla és Molnár Zsolti, valamint Törőcsik Dani és Bíró Bea voltak. A korábban kiesett pároknak közülük kellett kiválasztaniuk azt az egy párt, aki szerintük a leginkább megérdemli a Nyerő Páros címet.

 

Megyeri Csilla elárulta, hogy mire költik a nyereményüket

Az influenszer a finálén azt mondta, hogy mindegyik párt szívesen látják majd az otthonukban, Sebestyén Balázs viszont beletrollkodott a nyertes pár beszédébe.

 

„Reméljük, hogy jövőre is találkozunk” – Sebestyén Balázs ezzel beharangozta a Nyerő Páros új évadát?

A műsorvezető és Kabát szerint őrült évad volt az idei – rengeteg fordulattal –, és bíznak benne, hogy egy év múlva ismét velük tartanak a nézők.

 

„Ne szívassál már! Rohadjál meg!” – Sebestyén Balázs Vadon Janira cserélte Kabát Petit

A műsorvezető hármasra értékelte Kabát teljesítményét az idei Nyerő Páros évadban. Balázs úgy érzi, hogy ki kell majd pihennie a segédjével töltött időt, azonban egyelőre szó sem lehet pihenésről, hisz hétfőn kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani nagy lelkesedéssel érkezett meg műsorvezetőtársa irodájába, ahol hamar szembesült a kegyetlen valóssággal.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos

https://www.facebook.com/rtlnyeroparos/

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial

https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

 

SOCIAL MEDIA