Az ATV megkezdi a felkészülést a választási időszakra: új műsorvezetői rend májustól

Hírek Kiemelt

Az ATV már májusban megkezdi felkészülését az őszi ellenzéki előválasztásra és a 2022-es országgyűlési választásokra. A csatorna vezetése változtat a műsorvezetői beosztáson, hogy a nézők számára áttekinthetőbb, egyszerűbben követhető legyen. A műsorvezetők önálló műsorokat kapnak.

 

Május 3-tól az ATV Start két műsorvezetői párosa a híradósok, Holló Márta és Gajdos Tamás, valamint a korábban már rendkívül sikeresen működő „duett”, Krug Emília és Kárász Róbert lesznek. Az Egyenes Beszédet hétfőtől heti váltásban két, az esti hírháttér műfajban magasan jegyzett szakember, Szöllősi Györgyi és Rónai Egon vezeti. A Csatt műsorvezetője a korrekt vitamoderálásban jelentős tapasztalatokkal rendelkező Simon András lesz. Az elmúlt hónapokban a műsor legjobb számait produkáló Civil a pályán műsorvezetője hosszútávon is Krug Emília lesz. A Nap Híre című műsort továbbra is Simon Andrással és Krug Emíliával láthatják a nézők.

Az ATV csapata évek óta sikeres és elismert szakemberekből áll, ez kifejezetten igaz a műsorvezetőinkre. A tavaszi váltás kapcsán figyelembe vettük a képernyőseink személyiségét, szakmai előéletét és a nézői visszajelzéseket is. Természetesen a kollégákkal egyetértésben alakult ki, hogy mely műsorokat ki vezeti május 3-tól.  Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel még professzionálisabb lesz a televízió működése az előttünk álló izgalmas évben” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

 

SOCIAL MEDIA