Mautner Zsófival debütál az ELLE Gourmet Magyarországon

Hírek

December 16-án jelenik meg az új tematikus lapszám.

 

Mautner Zsófi doktori értekezést tudna írni az alföldi kamilláról, az ízek mellett a csendért is rajong, és bár a főzés az egyik szeretetnyelve, értékeli, ha egy férfié a barkácsolás. A magyar „Gasztro-Beyonce” új és ismeretlen arcát mutatja meg az ELLE Gourmet különszámának címlapján és oldalain, mely most először jelenik meg Magyarországon – írják.

„Ha ránézek erre az Elle címlapra, egy olyan nőt látok, aki nem modell, nem médiacelebritás, nem szerepel sem főműsoridőben, sem óriásplakáton. A hitelessége, munkája, szorgalma és tehetsége miatt kérték fel. Erre vagyok a legbüszkébb! Az Elle magazin borítóján szerepelni öröm és presztízs, és olyan pillanat, amikor megállok egy kicsit, mert újra azt bizonyítja, hogy érdemes megtalálni a saját ügyünket és utunkat, legyen az bármilyen meglepő, egyedi, vagy nehéz is, és történjen ez meg húsz-,  harminc-, – negyven,- vagy akár ötvenévesen. Köszönöm szépen a stábnak, hogy maximálisan kibillentettek a komfortzónámból, és egy olyan arcomat mutatták meg, amit én magam sem ismerek” – nyilatkozta a címlapsztár a megjelenés kapcsán.

Az ELLE nevéhez hűen divatanyaggal, szépségtippekkel, könyv- és zeneajánlóval, valamint sok mással is készült a szerkesztőség.

 

Fotó: ELLE

 

SOCIAL MEDIA