Elon Musk 74 éves édesanyja került a fürdőruha-katalógus címlapjára

Hírek Kiemelt

Maye Musk történelmi címlappal jelentkezett. A 74 éves modell, író és aktivista a Sports Illustrated 2022-es fürdőruhakatalógusának címlapjával tovább alakítja az öregedésről szóló közbeszédet, és olyan hírességekhez csatlakozik a 2022-es számban, mint Kim Kardashian, az énekesnő Ciara és a feltörekvő modell Yumi Nu.

 

„Az első reakcióm az volt, hogy ilyesmiről még csak álmodni sem mertem, mert miért lenne bárminek is egy 74 éves ember a címlapján, főleg fürdőruhában – viccelődött Musk a People magazinnak a címlaplappal kapcsolatban. – De azt hiszem, hogy a hetvenes éveikben járó nők jobban fogják érezni magukat úszás közben, mint ahogyan a húszas és harmincas éveikben járó nők is. Amikor mi, nők a strandra megyünk, eléggé szégyenlősek vagyunk a testünkkel kapcsolatban, bezzeg a férfiak sétálgatnak, még azok is, akik szörnyen néznek is ki, és nem érdekli őket. Szerintem nekünk sem kell annyira törődnünk mások véleményével!”

Maye Musk a címlapon egy színes, fodrokkal díszített Maygel Coronel egyrészest és egy pálmafa alakú fülbevalót visel. Elmondta, hogy a fotózás Yu Tsai fotóssal Belize-ben „csodálatos hangulatban” telt. „Mindenki udvarias, kedves, figyelmes, gondoskodó volt, így nagyon jól éreztem magam a fürdőruhámban – mesélte. – Ha egyszer túl vagy az első felvételen, az összes többi is jól fog sikerülni, mert olyan sok önbizalmat ad, hogy jól nézel ki fürdőruhában.”

Az SI Swimsuit 2022-es számának részeként Musk lánya, Tosca írt egy esszét The Unstoppable Force (A megállíthatatlan erő) címmel, tisztelgésként a magazin és az anyja úttörő hatása előtt – írja a Nők Lapja.

 

Fotó: Sports Illustrated

 

SOCIAL MEDIA