Látványos cselek elevenednek meg az Unicum 2024-es futballpalackján

Hírek Kiemelt

A Hajrá Magyarok! felirattal nemcsak a bajnokokat és a válogatottat éljenzi, hanem az együtt átélt izgalmakat és az elsöprő erejű közös szurkolást is ünnepli. A nemzeti színeket is idéző külső a jól ismert gyógynövénylikőrt, az eredeti Unicumot rejti. 

 

A limitált üveg megszerzéséért érdemes bevetni a trükkös cseleinket, hogy az Unicum focipalackkal összhangban skandálhassunk a felkészülési meccsek során az ír és izraeli találkozón, vagy koccinthassunk a magyar válogatott sikerére Svájc, Németország, végül Skócia elleni mérkőzésen a Labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében.

„Az Unicum focipalackkal egyrészt az Európa-bajnokságra öt győzelemmel és három döntetlennel, egyenes úton kijutott magyar válogatott előtt tisztelgünk. Másrészt a csapat korábbi és leendő sikerei mellett a semmi mással össze nem hasonlítható, közösen átélt szurkolói élményt ünnepeljük. Hiszen a bajnokok dicsősége nem lenne teljes a szurkolók elkötelezettsége, öröme nélkül” – mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Az egyedi üveg nem csak a koccintásnál mutat jól, hanem egy illusztris társasághoz csatlakozik: az Unicum 2010 óta jelentkező futball- és sporttematikájú palacksorozatának legújabb tagja. A gyűjtők polcán méltón helyet foglalhat a 2022-es, őszi futballszezont éljenző üveg, a 2021-es EB szurkolói kiadás, vagy a legendás 2016-os Puskás Palack mellett, amely Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült – írják.

 

SOCIAL MEDIA