Limitált csomagolású focipalackkal támogatja a közös szurkolást az Unicum

Hírek Kiemelt

Szeptember 1-től limitált darabszámban kapható a 2022-es 0,5 literes Unicum focipalack, amely a jól ismert fűszeres gyógynövénylikőrt rejti, ám kívül Hajrá Magyarok! felirattal buzdít és a szurkolás elsöprő közösségi erejét illusztrálja.

 

Az egyedi üveg nemcsak kabalánk lehet a szeptember végi német-magyar és magyar-olasz meccseken, de méltó tagja a 2010 óta jelentkező futball-, illetve sport tematikájú palacksorozatnak is. Az igazi gyűjtők – és persze az Unicum Ház – polcain helyet kap többek közt a 2016-os legendás Puskás Palack, amely Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült, az ezüstérmekkel díszített 2018-as üveg, amely a magyar labdarúgó-válogatott legnagyobb 20. századi sikereinek állít emléket vagy a 2021-es szurkolói kiadás, amely a válogatott Európa-bajnokságon való részvételét éljenezte.

„Az idei limitált kiadású üvegünkkel szeretnénk a közösen átélt szurkolói élmények részesei lenni, miközben egy újabb taggal bővíthetjük a kiemelkedő magyar sportpillanatok előtt tisztelgő palacksorozatunkat” – mondta el Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, aki híres futballrajongóként a magyar válogatottnak drukkol, de az olasz csapat sikereit is örömmel ünnepli.

 

SOCIAL MEDIA