Itt a Pesti balhé slágerdala, a Budapest State of Mind klipje

Kiemelt Tejszínhub

A mozikban továbbra is a nézettségi lista élén álló és már több mint 35 ezer néző felett járó, az őrült képbelopásról szóló magyar akció-vígjáték, a Pesti balhé készítői az ütős poénok, a fordulatos történet és a pergő akciók mellett a zenére is kiemelt figyelmet fordítottak. A változatos zenei repertoár egyik darabja a filmben a Jappan & Barnsz friss slágerszerzeménye, a Budapest State of Mind. Utóbbihoz videóklipet is forgattak.

 

A film zenei világával az első perctől fogva sokat foglalkoztunk. Azt akartuk, hogy olyan műfaji sokszínűséget kínáló zenei betétekre épüljön, amelyekre mindenki felkapja a fejét és a hallott dalokat akár azonnal dúdolni is kezdje. Így jött az ötlet, hogy kérjük fel az izgalmas dallamvilágokat alkotó Jappan & Barnsz-t, hogy készítsék el meg film fő zenei motívumát adó, a Pesti balhé hangulatához illő, diszkós, bulis dalt, ami Budapestről, a pesti életérzésről is szól. Ez lett aztán a Budapest State of Mind ” – mondta Lóth Balázs.

A Pesti balhé rendezője hozzátette, hogy a film zenéje kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapnak, és elébe is szeretnének menni az egyre növekvő várakozásoknak. Így már mától látható a YouTube-on, valamint a film saját Facebook csatornáján a Budapest State of Mind videóklipje is, amelybe beillesztették film pár emblematikus pillanatát, illetve helyszínét, valamint fontos szerepet kaptak benne a Pesti balhéban látott ikonikus kellékek, tárgyak is.

 

###

SOCIAL MEDIA