Ismét megrendezik a Balaton egyik legnagyobb fesztiválját

Hírek

A rendezvényen közel tíz színpadon zajlanak majd az események, ahol számtalan  mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A sportprogramokon túl, a Nemzetközi Just Clear  Fitness Kupa nyári versenyeit is itt rendezik, többek között FitModel, Bikini Fitness, Wellness,  Men’s Physique és Fitt and Beauty kategóriákban.

 

A Just Clear  nyáron sem hagyja mozgás nélkül a sportrajongókat. Egy igazán különleges helyszínen, Siófokon a Plázson várnak mindenkit a szervezők július 23-án 10.00 órától egészen 17.00-ig. Az eseményen  több színpadon folyamatosan zajlanak majd a programok, emellett számtalan, már ismert és új mozgásformát is kipróbálhatnak a látogatók. A sport mellett a Just Clear másik alappillére az egészségmegőrzés, ahol szakemberek egészségügyi szűrésekkel és prevenciós tanácsokkal látják majd el az érdeklődőket – írják.

A sport és az egészséges életmód mellett természetesen a Just Clear Beach Body a kikapcsolódásról is szól. Az eseményen, fitness expó, nyereményjáték és meglepetés-programok is várják a résztvevőket – teszik hozzá.

Az eseményre a belépés díjtalan, de strandbelépő megvásárlása szükséges!

A rendezvény időpontja: 2023.07.23.10.00-17.00

Helyszín: Plázs, Siófok, Petőfi Sétány 3.

 

SOCIAL MEDIA