Ismét jön az X-Faktor, ők lesznek az idei műsor mentorai

Tejszínhub

Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán ülnek 2024-ben a mentorszékbe.

 

Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor (Gyártó: UFA Magyarország) 2024-es évada a megújulásról szól. Ennek első lépcsőfoka, hogy Gáspár Laci új társakat kap Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán személyében. A mentorok hatalmas lelkesedéssel várják, a közös munkát és azt is, hogy a feltörekvő zenei tehetségek útját egyengethessék 2024-ben.

Tóth Andi 10 éve, 2014-ben az X-Faktor győztese lett. „Néztek” című dala 38 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. A social oldalakon több mint 591 ezer követője van. Az elmúlt években közönségkedvenc dalokat alkotott, tévéműsorokban dolgozott és több filmes és színházi szerepet is maga mögött tudhat.

Gáspár Laci Fonogram-díjas előadó, aki hetedik alkalommal ül be a mentorszékbe, ezzel rekordernek számít a magyarországi X-Faktor történetében. 2017-ben pedig ő lett a győztes mentor és szintén 2017-ben a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján ő lett a legjobb zsűritag.

Majka több mint 20 éve a magyar zenei élet meghatározó előadója. Olyan slágerdalok fűződnek a nevéhez, mint a „Belehalok” a „Füttyös” és a „Mindenki táncol /90’/”, videóinak elérése a YouTube-on megközelíti az 1 milliárd megtekintést. 2022-ben és 2023-ban is első lett a Forbes magazin által készített listán, amely a legértékesebb negyven magyar celebet vonultatja fel. Több mint 1,3 millió követője van a social oldalakon, 2024 márciusában teltházas koncertet adott az MVM Dome-ban.

Valkusz Milán a ValMar formáció tagja, aki nem csak dalszerző és előadó, de producerként is tevékenykedik. A ValMar eddigi legnagyobb slágere az „Úristen”, mely kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a hatmilliós megtekintést. A ValMar duóval több alkalommal kaptak Fonogram-díjat, 2023-ban az Év Felfedezettje kategóriában sikerült győzniük. 2024 januárjában teltházas koncertet adtak a Papp László Sportarénában.

A 2024-es X-Faktorba a mentorok még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.

Az X-Faktor 2024-es új időszámítása rengeteg meglepetést tartogat majd a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz figyelemmel kísérni az X-Faktor univerzumról szóló híreket.

Nézd meg az előzetest a Fókuszban!

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

 

SOCIAL MEDIA