Gyenesei Leilával startol a Galileo

Hírek

Április 17-től minden hétköznap főműsoridőben, 20 órakor láthatják a nézők a MAX4 csatornán a Galileót. A műsor a televíziózás legendájának számít Németországban, ahol 1998 óta töretlen népszerűséggel fut nap mint nap.

 

„Hatalmas bázisból válogathatjuk ki a legjobb minőségi riportokat az elmúlt néhány év terméséből. A stáb már 120 műsort, vagyis közel 600 riportot dolgozott fel, hogy azokat főműsoridőben juttassák el a közönséghez” – mondta Juni György, a Network4 csoport kreatív igazgatója. „A televíziózás legnehezebb idősávját választottuk, de nem véletlenül. Hiszünk abban, hogy van egy erős nézői réteg, amely fogékony a könnyed szórakoztatás és az igényes ismeretterjesztés ötvözetére. Sokan vágynak arra, hogy esténként végre a politikától és a megszokott celebműsoroktól mentes tartalmakat fogyasszanak, ezeknek a műsoroknak komoly múltjuk van idehaza és egész Európában is” – tette hozzá.

A Galileo műsorvezetője Gyenesei Leila lesz. „Sportriporterként, hírolvasóként ismerhetnek a Network4 nézői, most pedig egy új szerepben próbálhatom ki magam. Jó érzés, hogy teljes értékű alkotókét vehetek részt a produkciókban, saját élményeim, gondolataim, tapasztalataim is helyet kapnak az izgalmas riportok felkonferálásában” – mondta el Gyenesei Leila. „A Galileóban bemutatott történetek a mindennapjainkról szólnak, hasznosak, elgondolkodtatnak: a gasztronómiától a csodás utazásokon át az emberi sztorikig lefednek mindent. Személyes kedvencem a jég alatt vadászó eszkimó családok története, de nagyon tanulságos, egyben vicces riport lesz, amikor a nők és férfiak fájdalomküszöbét hasonlítjuk össze” – tette hozzá a műsorvezető.

 

SOCIAL MEDIA