Tovább növeli lefedettségét a Network4 csoport

Hírek Kiemelt

Bekerült a Telekom kínálatába a MATCH4 sporttelevízió, valamint a februárban indított MAX4 szórakoztató csatorna is. A Telekom Tv és IPTV megfelelő csomagokkal rendelkező előfizetői márciustól a 45-ös csatornahelyen láthatják a MATCH4 programkínálatát, valamint a 161-es helyen a MAX4 sorozatait, filmjeit és infotainment műsorait.

 

A Network4 csoport három futball topliga mérkőzéseit is élőben hozza el a magyar nézőknek. Láthatók itt a világ legnépszerűbb futballbajnoksága, a Premier League, a mindig színvonalas Bundesliga, valamint a Messivel, Mappéval és Neymarral fémjelzett Ligue 1 legjobb összecsapásai, sőt a skót Premiership és az angol ligakupa küzdelmei is. A MATCH4-en dübörögnek a legizgalmasabb motorsportok, például a NASCAR, az IndyCar és a MotoGP futamai. A MATCH4-en követhetik a nézők az amerikai sportok legjavát, az NFL-t, az NHL-t, valamint az ebben a hónapban a fináléjához érő NCAA amerikai kosárlabda-bajnokságot is.

A nyitóhétvégén máris exkluzív sportprogramok tömege érkezik a Telekom nézőihez. A MATCH4 élőben közvetíti például pénteken NASCAR Truck Series versenyét Las Vegasból, szombaton a Chelsea – Leeds futball rangadót Londonból, és a PSG – Nantes összecsapást Párizsból. Vasárnap érkezik a Troyes – Monaco és a Strasbourg – Brest mérkőzés a francia topligából, valamint az IndyCar hónapok óta várt 2023-as nyitófutama a floridai St. Petersburgból. Egy igazi különlegesség is bemutatkozik, a MATCH4 élőben közvetíti az új amerikaifutball bajnokság, az XFL texasi házidöntőjét, a Houston és a San Antonio között.

A MAX4 idén februárban kezdte el működését és mostanra közel teljes a lefedettsége. A vadonatúj szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műsort. A MAX4 kiemelte koncentrál a 25 év feletti nő közönség igényeire: romantikus- és könnyed bűnügyi sorozatok és a legjobb stúdiók filmjei váltják egymást.

A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor Gyenesei Leila vezetésével. A Németországban 1998 óta futó kultikus produkció magyar adaptációja emberi történetekkel, riportokkal jelentkezik. A teljeskörű szórakoztatást szolgálják a sportösszefoglalók: a MAX4-en az ARENA4 és a MATCH4 sporteseményeinek legaktuálisabb történéseit is láthatják a nézők, a PDC Darts European Tour küzdelmeit pedig televízióban csak itt lehet majd követni.

 

SOCIAL MEDIA