Gajdos Tamás: Természetesen állok a belső vizsgálat elébe, és tiszteletben tartom majd a döntést

Hírek

Rónai Egonnak kellett helyettesítenie Gajdos Tamást az ATV Híradó szerda délutáni adásában, miután utóbbi nem jelent meg időben a munkahelyén. Belső vizsgálat indult azért, hogy kiderítsék, milyen ok húzódik meg Gajdos távolléte mögött.

 

A story.hu elérte Gajdos Tamást, aki elmondta, mi volt pontosan hiányának oka: „Nagyjából fél órával az adáskezdés előtt jeleztem a hírigazgatónak, hogy baj van, lerobbantam az autómmal, és nem biztos, hogy odaérek a felvételre. A vezetőség egyből megkérte Rónai Egont, aki pont az Egyenes Beszéd felvételére készült, hogy be kellene ugrania helyettem, így történt, hogy szerdán nem én vezettem az ATV délutáni Híradóját. Épphogy a kezdés után néhány perccel estem be a stúdióba, nagyon kellemetlen volt, és sajnálom a történteket, nyilván vállalom érte a felelősséget, bármi is legyen a retorzió.”

A 24. hu szerint azt mondja, nem tudja, mi lesz a vezetőségi döntés, merthogy az ügy komoly, veszélyeztette az élő adást: „A csatorna vezetősége jelezte, hogy lesz egy  belső vizsgálat, aminek én természetesen állok elébe, és tiszteletben tartom majd a döntést.”

 

Fotó: ATV

 

SOCIAL MEDIA