Fördős Zé: Olyan kis arccal indultam neki a médiakarriernek, hogy azóta sem bírt akkorára nőni, amelyet másoknál megfigyelhetünk

Hírek

Fördős Zé az InStyle Men első hazai lapszámában nyilatkozott a karrierjéről és a magánéletéről. Elmondta, zárkózott embernek tartja magát, és bár alapvetően bárkivel szívesen elbeszélget, a belső körébe csak keveseket enged be. Ilyenek a családtagjai, illetve az a négy-öt barátja, akik 25 éve mellette vannak.

 

„Ők azok a receptoraim, akikre rá tudok csatlakozni, és nincs igényem többre. Nem élek nagy társasági életet, nem járok partikra sem. Amióta ismert lettem, az elfordulás csak fokozódott” – mesélte az RTL műsorvezetője Tóth Olivérnek, az interjú szerzőjének, hozzátéve: nem alakultak ki szorosabb kötődései a médiában sem.

„A legközelebbi kapcsolatban Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal vagyok, de az eltérő érdeklődési körünk miatt őket is inkább közeli haveroknak, mint belső körös barátoknak nevezném.”

A gasztroblogger arra is kitért az interjúban, hogy 2012-ben befuccsolt a családi vállalkozásuk, milliós adósságaik voltak, az öccsével a Balatonban ülve döntötték el, hogy főzős videókat fognak készíteni. Az ötletük nagy siker lett, mivel viszont jelentős mínuszokból rajtolt, úgy fogalmaz: „Olyan kis arccal indultam neki a médiakarriernek, hogy azóta sem bírt akkorára nőni, amelyet másoknál megfigyelhetünk.”

Mint mondja, megtehetné, hogy nem beszél a kudarcairól, és hagyja, hogy az emberek egy hamis, idealizált képet alkossanak róla, de fontosnak tartja, hogy a mai napig lássa maga előtt a sikertelen énjét, és ha lehetősége adódik, beszéljen is róla – írja a 24.hu.

 

Fotó: InStyle Men Hungary

 

SOCIAL MEDIA