November 7-én indul A Konyhafőnök VIP!

Hírek Kiemelt

A közönségkedvenc gasztroreality idei évada sem ígér könnyű utat a hírességeknek! 2022. november 7-től minden hétköznap 20 órától VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre!

 

A séfek az új évadban sem kivételeznek senkivel: minden egyes sztárnak bizonyítania kell. A 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain.

Versenybe száll mások mellett Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influencer, az egykori szépségkirálynő, manapság jógaoktató Geszler Dorottya, Járai Máté színész, műsorvezető, Osváth Zsolt online tartalomgyártó, étteremtulajdonos. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Dobos Evelin színésznő, Tokár Tamás műsorvezető és Kiss Virág testépítő, fitness modell is.

A Konyhafőnök VIP idei évadának teljes versenyzőlistája megtalálható a https://rtl.hu/akonyhafonok-vip/versenyzok oldalon.

Az idei évadban sem babra megy a játék: a legjobb versenyző A Konyhafőnök VIP cím mellett 10 millió forinttal lesz gazdagabb!  A versenyzők mellett a két séf is felkötheti a kötényt, hiszen most is a pult mögé kell állniuk főzni és Fördős Zé ezúttal is válogatott kínzásokat talál ki nekik.

A Konyhafőnök VIP – november 7-től minden hétköznap 20 órától az RTL-en! A műsor az adást követően visszanézhető az RTL Most-on.

 

„Ez kiesés, sőt ez gyalázat!” – Rácz Jenő nem kíméli Tokár Tomit A Konyhafőnök VIP új évadában

Az új évadban a sztárok a legnagyobb félelmeikkel szembesülnek. A kötényért életük legjobb formáját kell hozniuk, így a kudarc nem lehet opció. A Konyhafőnök VIP új évada november 7-én indul az RTL-en!

 

„Rémálmom válna valóra, ha kötényt kapna” – Rácz Jenő és Járai Máté újra szembenéznek egymással

A séf és a színész a Nyerő Páros óta nem beszélnek, most viszont újra egy helyre terelte őket az élet: A Konyhafőnök konyhájába. Vajon tovább húzódik az eddigi vitájuk? A Konyhafőnök VIP új évada november 7-én indul az RTL-en!

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafonok

 

Fotókredit RTL/Tulok András

 

SOCIAL MEDIA