Márki-Zay Péter, Navracsics Tibor és Nagy Zsolt is interjút ad április 3-án a Frontvonalnak

Hírek Kiemelt

Közéletileg aktív művészek, civil szervezetek képviselői, valamint elemzők is érkeznek vasárnap a 24.hu és a Partizán közös, élő választási műsorába, a Frontvonalba.

 

Délután öt órától egészen késő éjszakáig tart a 24.hu és a Partizán közös, élő választási műsora, a Frontvonal, amelyet április 3-án a 24.hu nyitó- és Facebook-oldalán, illetve mobilalkalmazásán, valamint a Partizán YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is lehet majd követni.

A műsor nyitó részében kapcsolnak szavazatszámlálót, és többek között Nagy Zsolt, illetve Thuróczy Szabolcs színművészekkel, valamint a K-Monitor és a TASZ szakértőivel is beszélgetnek.

Az urnák zárása után elemzőké és közvélemény-kutatóké a terep. A mérésekről Tóka Gábor és az este későbbi részében Závecz Tibor beszél, Pásztory Dóra pedig az első adatok érkezésétől kezdve folyamatosan ismerteti a legfrissebb eredményeket. Gulyás Márton és Krizsó Szilvia két, egymást váltó stúdióban Szabó Andreával (TK Politikatudományi Intézet) és László Róberttel (Political Capital), illetve Ravasz Ábellel (Bél Mátyás Intézet), valamint Pető Péterrel, a 24.hu főszerkesztőjével elemzi az este fejleményeit.

A két szerkesztőség tudósítói ott lesznek az este legfontosabb színhelyein is: a kormánypárt, az ellenzék, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, valamint a Mi Hazánk eredményváróin, a Nemzeti Választási Irodában és az esetleges problémás szavazóköröknél. Az eredmények beérkezte után, késő este interjút ad a Frontvonalnak Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt és Navracsics Tibor volt uniós biztos, a tapolcai körzet fideszes képviselőjelöltje is.

 

SOCIAL MEDIA