Együttműködésekkel szülinapozott a Levi’s

Hírek

Az 501-es 149 évének megünneplésére a Levi’s öt vizionáriussal működött együtt, akiknek a története tökéletesen megtestesíti az 501-es szellemét és akik segítettek egy stílusos kampány létrehozásában a farmernek, amivel mindent elkezdődött.

A kampányban szerepelnek – és megmutatják ennek az ikonikus farmernek a sokoldalúságát az 501® Original, az 501® ‘90s farmer és short, és a Levi’s® ​​Secondhand -ből származó vintage 501®-es modellek segítségével – Barbie Ferreira színésznő az Euphoriából; A$AP Nast dizájner, művész, modell, és a legendás A$AP Mob alapító tagja; Hailey Bieber modell, cégtulajdonos, és YouTube host; a Berlinben élő, koreai születésű DJ, művész és producer Peggy Gou; és Marcus Rashford sportoló, angol futballsztár és aktivista.

A kampányban ezt az öt tehetséget ünneplik, akik mindannyian hitelességet és egyedi szemléletet visznek mindenbe, amit csinálnak. Elhangzottak mély beszélgetések azokról a pillanatokról, amelyek örökre megváltoztatták az útjukat, valamint készült egy sor megkapó fotó, amik segítenek életre kelteni ezeket a személyes történeteket és megmutatni, hogy miért alapvetően fontos a változás ahhoz, hogy eljussunk kreatív erőinkhez és az igazi énünkhöz.

A Levi’s számára ez a mindent megváltoztató pillanat 1873-ban jött el, amikor a Levi Strauss & Co. hivatalosan is szabadalmaztatta a rézszegecsek használatát a farmeranyagból készült „derék overalljain.” Bár a híressé vált számjelzést csak néhány évvel később kapta meg, megszületett a farmernadrágok őse, a Levi’s® 501. Egy nagyon tartós munkaruhaként indult, hogy aztán a 20. század közepére ikonikus ruhadarabbá váljon.

Míg a gombos záródás, az egyenes szár és a piros címke a jobb hátsó zseben a modell alapvető dizájnelemei, az 501-es folyamatosan fejlődik is az aktuális kulturális és stílusirányzatokra reagálva. Idén tavasszal a kényelmes késői 90-es évek inspirálták, így a Levi’s 501 ‘90s Jeans és a Levi’s 501 ‘90s Shorts tökéletesen megfelelnek a trendeknek. A farmerek lazább szára és ülepe hozza a késői 90-es évek hangulatát, amikor a lazább – és akár már kicsit bő szabás – pont a megfelelő hozzáállást jelentette.

A bemutatott termékek:

Marcus Rashford

A$AP Nast

  • The Essential Tee in White
  • The Trucker Jacket in New Light
  • Noragi Cardigan in Tackle Port Stripe
  • 501® ‘93 Straight in Medium Indigo

Barbie Ferreira

Hailey Bieber

Peggy Gou

 

SOCIAL MEDIA