Megérkezett Magyarországra a Herschel Supply Company

Hírek

A hátizsák-, táska- és kiegészítőmárka a modern megoldásokat ötvözi a klasszikus, olykor retro megjelenéssel.

Herschel Supply Company-t 2009-ben alapító kanadai testvérpár, Lyndon és Jamie Cormack korábban lifestyle- és sportmárkáknál dolgoztak, saját márkájukat pedig arról a városról nevezte el márkájukat, ahol a családjuk három generációja felnőtt és ahol ők is töltötték a nyarakat gyerekkorukban. Céljuk a kezdetektől az volt, hogy a megalkossák a mindennapi utazásainkat megkönnyítő tökéletes táskákat és kiegészítőket. A termékek időtlen dizájnját a minket körülvevő világ inspirálja, így minden egyes modell egyszerre sugall nosztalgiát és modern funkcionalitást, odafigyelve a legapróbb részletekre is.

A Herschelt megalkotói világmárkának szánták, célcsoportját a bátor, kezdeményező, márkákra nyitott városi fiatalok adják. (Rájuk a „városi nomád” megnevezést is használják, ami mostanában gyakori hívószóvá vált a marketing világában, nekik szól például a célcsoportot a nevében is elrejtő Adidas NMD termékvonal is.)

A brand kínálatában a hátizsákok mellett táskák, bőröndök, pénztárcák, technikai tokok és sapkák is megtalálhatóak. A Herschel Supply Co. a dizájn mellett az innovációknak is szerepet szán, olyan újításokat létrehozva, mint az önbegyógyító Sealtech anyag, vagy a legújabb, a rugalmasságot az alaktartással és a könnyű súllyal ötvöző ApexKnit technológia. A márkaidentitásra a vancouveri központban gondosan ügyelnek: nem csupán a piros-fehér csíkos bélésanyaghoz ragaszkodnak, de az egyes piacokon használt reklámanyagokat részletesen ellenőrzik.

Egy izgalmas szövésű ApexKnit hátizsák

Az elmúlt évek során a Herschel Supply Co. számos más márkával is együttműködött, mint a Coca-Cola (újrahasznosított PET-palackokból készülő kollekciók), Disney (az idei évben Mickey egér dekonstruált figurájával), StüssyNew BalanceLiberty vagy az Apple.

Dekonstruált Mickey egerek

A Herschel Supply Co. termékei mára már több mint 70 országban, közel 7000 üzletben elérhetőek, köztük olyan legendás helyeken is, mint a párizsi Galleries Lafayette, a londoni Harrods vagy a New York-i Barneys. Magyarországon 2016 júliusától öt forgalmazónál találhatóak meg a márka termékei:

  • PIG Shoes
  • The Mayfair Selection
  • Poster Store
  • WonderLab
  • Mountex
  • iStyle üzletek

(Fotók: Gregus Máté, Disney-táska: Herschel)

SOCIAL MEDIA