A szülinapos Pokémont ünnepli a Levi’s

Hírek

A Pokémon 25. évfordulójának ünneplésére a Levi’s egy színes, 90-es évek inspirálta Levi’s x Pokémon kollekcióval jelentkezik.

Az eredeti Pokémon animációs sorozat első évadja inspirálta azokat a népszerű karaktereket és a Kanto régió erdős vidékét egyaránt megjelenítő grafikákat és printeket, melyek a kollekció farmereit, topjait, alsóit, pulóvereit, pólóit és kiegészítőit díszítik.

A kiemelkedő darabok közé tartozik a ‘90s style Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer, mindkettőre egy nagyméretű hímzett Pikachu és villám alakú felvarrók kerültek. Emellett itt van még a teljes felületén mintákkal borított Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer is, egy látványos, Pokémonokkal teli erdőt ábrázoló printtel.

„Ez egy nagyon szórakoztató kollaboráció volt, a Levi’s-szel együtt néztünk vissza a Pokémon kezdeteire és egy olyan kollekciót terveztünk, ami azoknak a rajongóknak, akik együtt nőttek fel a Pokémonnal és a mai trendszettereknek egyaránt kínál valamit, amivel cuki és okos Pokémon nosztalgiát keverhetnek a stílusukba” — mondta el Amy Sachtleben, a The Pokémon Company International licensing igazgatója.

A limitált kollekció a kiemelt online üzletekben érhető el.

SOCIAL MEDIA