dm Balaton Run, élménydús verseny harmadik alkalommal a Balaton partján

Hírek Kiemelt

Harmadik alkalommal rendezte meg az idén 30. születésnapját ünneplő dm a Balaton RUN elnevezésű futóversenyét. Az öko szemléletű rendezvényen a versenyzőket és a látogatókat számos program várta a vidámság, az egészséges életmód és a fenntarthatóság jegyében. Az esemény a gyerekszámoktól a félmaratonig az egész családot megmozgatta.

A nevezők az ország minden tájáról érkeztek. A versenyt profik és hírességek is megtisztelték, többek között Debreczeni Dóra és Nagy Adrienn is. Dóra személyesen is bíztatta a futóközösséget a részvételre a rendezvény nagyköveteként. A szeptemberben egy éves dmLive Shopping műsor egy üvegkonténerből közvetlenül a Balaton partjáról jelentkezett be a verseny napján. Debreczeni Dórával az ismert műsorvezető, Kisó beszélgetett az értékes rajtcsomag termékeihez kapcsolódóan. Az adást 25 x-ös Balea, Sportness, SUNDANCE és Mivolis kuponok kísérték.

A futóversenyen a fenntarthatóság jegyében nem volt műanyag pohár, szelektíven gyűjtötték a szemetet és egyedi Öko csomaggal is lehetett nevezni, amely nem tartalmazott versenypólót, és alacsonyabb áron volt elérhető az érdeklődőknek.

„A dm számára kiemelten fontos az egészséges életmód támogatása. Amelyet termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és rendezvényeinkkel igyekszünk a gyakorlatban megvalósítani. Ez volt az indíttatásunk a hiánypótló családi futónap, a dm Balaton RUN életre hívásában. Vállalatunk működésében kiemelkedő jelentőséget kap a társadalmi felelősségvállalás és a közösségi példamutatás. Ezért is vagyok különösen büszke, hogy a mai napon majd 170 kolléga állt rajtvonalhoz, ezzel is példát mutatva környezetünknek” – nyilatkozott Kanyó Roland, a dm Kft. marketing és PR menedzsere.

A drogéria elköteleződését bizonyítja az is, hogy a futóverseny szervezésével a siófoki székhelyű Ments-Vár Alapítványt immár második alkalommal támogatták. A drogéria a versenyzők számával megegyező saját márkás termékkel támogatta a sérült gyermekek fejlesztésével foglalkozó szervezetet.

A dm Élménysziget aktivitásaiban idén sem volt hiány. Lehetett madártávlatból fotót készíteni, palacsintából karikatúrát, valamint arcfestést és csillámtetoválást készíttetni. A PET Kupa csapata a kicsiknek és a nagyoknak is megmutatta, hogy mi minden készülhet egy műanyag palackból, valamint mindenki színezhetett egyedi vászontáskát. Az egészséges életmód jegyében az idei UV roadshow záróállomása is a rendezvényen volt. A dm egész nyáron tartó fényvédelmi edukációs programjának köszönhetően, a gyönyörű napsütéses versenyt mindenki kellő védelemben élvezhette. A dm Egészségbusza, amely idén nyár óta szűrővizsgálatokkal járja az országot, a Balaton RUN-ra is ellátogatott, Jakupcsek Gabriellával a fedélzeten.

A dm Élménysziget mellett a napot a dm beszállító partnerei és a rendezvény összes támogatója színesítette. Nekik köszönhetően minden távon egységes tartalmú, értékes rajtcsomagot kaptak a résztvevők. A gyerekeknek külön csomagok készültek.

 

 

SOCIAL MEDIA