Az ugrás: Kabát Peti miatt esett ki az egyik játékos

Tejszínhub

Az ugrás egyik játékosa már egészen a kilencedik szintig jutott, amikor négy olyan állítást kapott, amelyek közül az egyik tévútra vezette. Kabát Péter focis múltja ugyanis nem várt kérdéseket vetett fel benne. Gundel Takács Gábor beugratós kvízműsora minden hétköznap este folytatódik az RTL műsorán.

 

„Aztán majd otthon dumáld ki” – Gundel Takács Gábor nem mert volna a játékos felesége elé kerülni

Anyák napja, Nőnap és gyereknap… olyan ünnepek, amiket jobb nem elfelejteni, ha a férfiak jót akarnak maguknak. Az ugrás játékosa, Dániel azonban elveszett a dátumok útvesztőjében, aminek a végén Gundel Takács Gábor felkészítette: ezt valahogy majd ki kell magyaráznia, ha hazamegy.

 

Kabát Peti miatt esett ki Az ugrás egyik játékosa

Norbert már egészen a kilencedik szintig jutott a játékban, amikor négy olyan állítást kapott, amelyek közül az egyik tévútra vezette. Kabát Péter focis múltja ugyanis nem várt kérdéseket vetett fel benne.

 

Újabb kapitány jutott Az ugrás döntőjébe: vajon rátalált az 5 millióhoz vezető átjáróra?

Ábel a kilencedik szinten szállt játékba, és egy jól célzott ugrással azonnal a döntőben találta magát. Itt négy állítás várt rá és már csak az volt a kérdés: megtalálja-e az egyetlen utat a főnyereményhez?

 

„Emlékszel rá, hogy miket mondtál?” – Gundel Takács Gábor segítette át pillanatnyi zavarán Az ugrás játékosát

Fanni annyira izgult a játék miatt, hogy egy ponton már azt is elfelejtette, hogy az igaz vagy a hamis állításra kellene ugrania. Gundel Takács Gábor még időben közbelépett.

 

 

SOCIAL MEDIA