RTL: Február 12-én rugaszkodik el Az ugrás

Tejszínhub

A Hollandiában forgatott vadonatúj kvízműsort Gundel Takács Gábor vezeti. A holland RTL után Az ugrás először Magyarországon lesz látható, ugyanis az RTL Magyarország volt az első külföldi stáb, akik a hilversumi stúdióban forgattak. A műsor gyártója a Scripted Productions és a Talpa Studios, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.  

A műsor civil résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy a monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra.  A cél – 10 szint megugrását követően 5 millió forint – azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, nyílik a híd és a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak. 

Az adások futamokból állnak, minden futamban 5 versenyző – egyénileg – vág neki a hídnak, közülük az első kérdésre a leggyorsabban választ adó lesz a kapitány. Egy futam addig tart, míg mind a 4 játékos vagy maga a kapitány le nem esik a hídról, ebben a pillanatban újabb 5 játékos érkezik a hídra. A kapitánynak az a különleges felhatalmazása, hogy ő döntheti el, hogy a 4 megmaradt játékos közül ki vágjon neki a hídnak. Magát is választhatja. Ha valaki útközben leesik, a következő játékos – akit a kapitány választ ki – onnan folytatja, ahol az előző abbahagyta. Ha azonban a 9. kérdést az egyik játékos megugorja, azaz az egyetlen helyes, igaz állítást választja ki, a mindent eldöntő 5 milliós kérdés előtt már a kapitány sem szállhat be, ebben az esetben a kapitány eltaktikázta magát és nem lesz lehetősége hazavinni a pénznyereményt. 

Hamar leesik, ha rosszul válaszolsz – február 12-én indul Az ugrás az RTL-en!

A műsor hivatalos honlapja: rtl.hu/az-ugras

SOCIAL MEDIA