Személyi változások az ATV-nél

Hírek Kiemelt

Az ATV népszerű arca, Krug Emilia  múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől, mivel nemsokára megszületik kisfia. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes (nyitó képünkön), az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat. Emília várhatóan tavasszal tér vissza a képernyőre.

Simon András

Az idei október volt az  ATV elmúlt 15 évének legsikeresebb hónapja. A nézők többsége a csatornát választotta az önkormányzati választások napján, valamint ezt az érdeklődést fent tudta tartani a közéleti műsorok iránt fogékony nézők körében az október 13-át követő időszakban is . Novembert is kiemelkedő nézettséggel kezdte az ATV,  Vujity Tvrtko – Túl minden határon- Csernobil című dokumentumfilmjét közel 400.000 néző választotta november 1-én. Szintén páratlanul sikeres hónapot zárt az atv.hu.  Októberben két alkalommal, október 13-án, majd 16-án is megdöntötte eddigi látogatottsági rekordját. A portál mindkét említett napon több mint 400 ezer egyedi látogatót ért el – a választás napján több mint 404 ezer, míg október 16-án közel 409 egyedi látogató kereste fel az oldalt.

Az  Egyenes Beszédben Rónai Egon és Simon András, A nap híre című műsorban pedig Lampé Ágnes és Simon András várja a nézőket.

SOCIAL MEDIA