Akcióban a csodakacsa

Hírek

Összefogásra szólította fel a piaci szereplőket a Wonderduck-POP cégcsoport a kisebb kereskedőhelyek dolgozóinak és vásárlóinak megvédésére és ezáltal a járvány terjedésének lassítására. A társaság a PMW Hungária Kft.-vel együtt már 1,5 millió forint értékben ajánlott fel védőeszközöket, amivel közel 60 kisboltnak tudnak segíteni.

 

A jelenlegi helyzetben kulcsfontosságú a koronavírus-járvány terjedésének lassítása, amihez fegyelmezett magatartásra és széleskörű összefogásra van szükség. A Wonderduck-POP cégcsoport a PMW Hungária Kft.-vel közösen a független kisboltok és vásárlóik egészségének megóvására indított programot, melynek keretében ingyen biztosítanak a járványt lassító eszközöket. A három társaság már felajánlott 1,5 millió forint értékű védőeszközt, amiből mintegy 60 kiskereskedőnek tudnak segíteni abban, hogy megteremtsék a biztonságos kiszolgálás feltételeit üzleteikben.

A programot elindító vállalkozások összefogásra szólítják fel a piaci szereplőket annak érdekében, hogy minél több kisebb kereskedőhely számára biztosítsák ezt a lehetőséget. „A cégcsoport 3 tagja és partnerünk, a PMW Hungária Kft. már korábban is úgy döntött, hogy akciós áron értékesítjük a járványt lassító eszközeinket, de sok eladóhely még így sem engedhette meg magának ezek beszerzését. Úgy gondolom, nagy hiba lenne, ha betegség vagy veszélyeztetettség miatt bezárnának ezek a kisboltok, és az ő támogatásuk nem csak az ott dolgozók és vásárlók egészségének megóvása miatt fontos, de gazdasági szempontból is, hiszen ha nem kell bezárniuk, azzal munkahelyeket lehet megőrizni, illetve az ott árusított termékek gyártói sem szenvednek el veszteséget” – mondta el Soós Zoltán, a Wonderduck Agency vezérigazgatója.

A már felajánlott másfél millió forint értékű védőeszközt – polikarbonátból készült leheletfogót, illetve mobil áruátadó kaput – a jelentkezések sorrendjében szállítják ki a kisebb árusítóhelyeknek. A programra olyan kereskedők jelentkezését várják a segitakacsa@wonderduck.hu e-mail címre, akik legfeljebb két boltot üzemeltetnek, és ezek közül egyik eladótere sem nagyobb 100 négyzetméternél. A kezdeményezés keretében a kisebb eladóhelyek ingyen igényelhetnek A1-es méretű, a bolti dolgozók védelmére, illetve a kellő távolság megtartására figyelmeztető plakátokat is.

Az összefogáshoz támogatóként csatlakozó vállalkozások szintén a segitakacsa@wonderduck.hu e-mail címen tehetik meg felajánlásaikat, legkésőbb április 20-ig. „Arra kérjük partnereinket, a kisboltok beszállítóit, illetve az érintett cégeket, hogy csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz és közösen védjük meg ezeket az üzleteket. Mindössze 300 ezer forintból akár 10 boltban lehet biztosítani, hogy leheletfogó pajzs védje az eladókat, illetve a vásárlókat” – tette hozzá Soós Zoltán.

A programban támogatóként résztvevő vállalkozások, illetve a támogatott boltok nevét és logóit közzéteszik a www.segitakacsa.hu oldalon. Illetve a program kommunikációs kampányában rendszeresen felsorolják a kezdeményezéshez csatlakozott partnerek nevét.

A Wonderduck és a PMW Hungary kezdeményezéséről további részletek a www.segitakacsa.hu weboldalon olvashatók.

SOCIAL MEDIA