Záróakkord a DreherFeszt Felfedező döntőjén

Hírek

A hiphopban utazó dunaújvárosi Beatkoho, valamint az elektronikus és pop elemeket vegyítő, alternatív rockot játszó The Palace koncertjével zárul október 25-én, csütörtökön a DreherFeszt Felfedező tehetségkutató döntője a budapesti Hard Rock Caféban.

A megmérettetésen a most fellépő két bandát és a korábban már a sörgyárfesztiválon bemutatkozott három szereplőt – a Down For Whatevert, az Úrfit és a Zion Refresht – több mint 100 pályázó közül választotta ki a szakértő zsűri. Tagjai: Dankó Gábor, a Lángoló Gitárok főszerkesztője, a Tesco Disco és Spartak Music által fémjelzett Szalai Attila, Tóth Gergő, a Wellhello, az Anna and the Barbies és a Cloud9+ útját is egyengető Supermanagement vezetője, és Gál Marcell, a DreherFeszt társszervezője.

Miután csütörtök este a két feltörekvő fiatal zenekar összeméri tudását a budapesti Hard Rock Caféban, már jön is az eredményhirdetés, és végre kiderül, kik is nyerik el ebben az évben a Dreher és a Lángoló Gitárok közös versenyén a fődíjat. A nyeremény idén 100 ezer forintos stúdiózást, jövő évi DreherFeszt-fellépést és 500 ezer forint értékű médiacsomagot tartalmaz.

A belépés ingyenes!

További információ ITT olvasható.

SOCIAL MEDIA