Megállapodást kötött az Adformmal a HOPPex

Hírek Kiemelt

Megállapodást kötött az Adform technológiai szolgáltatóval a HOPPex, a hazai kiadói és sales house piac meghatározó szereplőit összefogó programmatic piactér. Az együttműködés keretében bevezetik az Adform SSP szolgáltatást a kiadói partnerségben.

“Nagy öröm a számomra, hogy új technológiai partnerrel bővült a HOPPex szolgáltatási köre. Számos területen komoly hozzáadott értékre számítunk mind a kiadói partnereink, mind a vásárlói oldal számára, többek között a privát dealek és a rich media területén. Az Adformnak köszönhetően olyan hirdetési megoldások is elérhetővé válnak, amelyek korábban még nem voltak nálunk vásárolhatók” – mondta Ihász Ingrid, a HOPPex ügyvezetője.

“A programmatic költés világszerte gyors ütemben nő, Közép-Kelet-Európában pedig még gyorsabban, hiszen számos hirdető szeretné a kampányai teljesítményét és hatékonyságát javítani, mindezt a márkabiztonság és az adatok feletti kontroll fenntartásával. A HOPPex képviseli a legnagyobb médiavállalatokat Magyarországon, széles eléréssel számos célcsoportban. Nagyon örülünk, hogy a HOPPex az Adformot választotta, hogy kiegészítse és fejlessze programmatic értékesítését. Az Adform és a HOPPex integrációja lehetővé teszi, hogy a hirdetők és ügynökségek a legjobb hirdetési helyekhez és adatforrásokhoz férhessenek hozzá, és új, a felhasználók bevonását elősegítő rich media és videós formátumokat vásárolhassanak, ami biztosítja számukra a teljesítmény skálázását” – mondta Adrian Biciu, az Adform sales igazgatója.

SOCIAL MEDIA