A Sony bejelentette az első idei tévékészülékét

Hírek

Az X80L számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek együttesen működnek, hogy egy lenyűgöző szórakoztató csomagot nyújtsanak. Az ultra-wide Triluminos Pro színpalettával és a tartalmakat valós időben elemző 4K HDR X1 processzor teljesítményével, amely intenzív kontrasztot, csúcsfényerőt és természetes színeket jelenít meg, az X80L az otthoni szórakoztatás központi eleme lesz – írják.

 

A Dolby Vision egy olyan technológia, amelyet gyakran a nagy mozikhoz társítanak, és amely ezen az X80L TV-n is megtalálható. Mindenben, amit az ember néz, teljes potenciált szabadít fel, ultraélénk színekkel, élesebb kontrasztokkal és mély textúrával ruházza fel a képeket.

A hangzást az egyedülálló X-Balanced hangszóró biztosítja az izgalmas, kiváló minőségű hangélményért, erőteljes basszusokkal.

A minimalista és időtálló TV-t úgy tervezték, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen. Az elegáns Flush Surface Bezel két állású, fekete, karcsú talpon ül, amelyet úgy terveztek, hogy széles és keskeny bútorfelületekhez egyaránt illeszkedjen, így alatta elhelyezhető egy hangsugárzót, vagy a TV-t akár egy kis szekrényen is el lehet helyezni.

Kizárólag a BRAVIA TV-tulajdonosok számára az X80L készülékkel hozzáférés nyílik a BRAVIA CORE alkalmazáshoz, beleértve a Sony Pictures Entertainment könyvtárat, amelyben elérhető számos új kasszasiker és klasszikus. Elérhető a Pure Stream (a legmagasabb streaming minőségben), és az IMAX Enhanced filmek legnagyobb elérhető gyűjteménye, valamint megtekinthetők a kulisszák mögötti Studio Access felvételek. Az X80L megvásárlásakor 5 film választható, amelyeket akár 4K HDR minőségben is ki lehet váltani, és 12 hónapig korlátlan streaming is élvezhető.

Az X80L felismeri, ha egy játékkonzol be van kapcsolva és csatlakoztatva van a HDMI 2.1 porthoz, ekkor automatikusan átvált az Auto Low Latency Mode-ra, így zökkenőmentesebb, gyorsabban reagáló játékmenet élvezhető. A nagy kontrasztú jelenetekben az Auto HDR Tone Mapping technológiának köszönhetően a képernyő legsötétebb és legvilágosabb részein is láthatók a fontos részletek. Az Auto Genre Picture Mode funkcióval nem kell aggódni a beállítások átállítása miatt, amikor a különböző típusú szórakozási lehetőségek között váltogat a felhasználó. Az X80L egy új, dedikált Gaming menüvel is rendelkezik, amely a távirányító egyetlen gombnyomással elérhető. Ennek köszönhetően egy helyen gyorsan megtalálhatók a játékteljesítmény optimalizálásához szükséges beállítások. Ide tartozik a VRR (be vagy ki), a Motion Blur Reduction, amely a kép simaságának javítása érdekében tompítja a képernyőt, a Black Equaliser, amely világosabbá teszi a képernyőt, és feltárja a játékban elrejtett objektumokat, és még sok más. Ráadásul a testreszabható célkereszt funkció segíti tökéletesíteni a célzást – teszik hozzá.

 

SOCIAL MEDIA