A Republic Group 1,7 km hosszú tanösvényt járt ki a Kolorádó Fesztivál számára

Hírek

A Kolorádó Fesztivál meghatározó értéke a természetközeliség és a zöld szemlélet, a Kolorádó Tanösvény koncepciója pedig erre a USP-re erősít rá. Az idén debütáló erdei gyaloglás a shuttle buszozásra kínál környezetbarát és fun alternatívát, teljesítésével a látogatók már a fesztivál első pillanatától zöld környezetben kapcsolódhatnak ki.

 

A kezdeményezés célja, hogy minél több fesztiválozót ösztönözzön arra, hogy gyalog, a természetben járva közelítsék meg a helyszínt.

Nagykovácsi mellett halad el az Országos Kéktúra nyomvonala is, így adta magát a természetjárás népszerűsítése, egy kifejezetten a fesztivál előszobájának tekinthető tanösvény megalkotása. A rövid, 25 perc alatt teljesíthető gyalogúton a környezetbarát szemléletmód népszerűsítése céljából az ügynökség 12 biokompatibilis anyagból készült, 3D nyomtatott táblát helyez ki az ösvény mentén, ami izgalmas információkkal szolgál a fesztiválról és a lineupról. A 100%-ban kukoricakeményítőből készült táblák mindössze két hónap alatt lebomlanak, ráadásul a gyártó minden megvásárolt tekercs után elültet egy fát.

„A Kolorádón bulizgatni évről évre egyre menőbb menőség. Az országot gyalogosan bejárni, hazai vidékeket, hegyeket és völgyeket meghódítani pedig királyság. Mi összehoztuk a menőséget a királysággal. Elég cár lett” – Ónodi Szabó Mátyás creative lead, Republic Group.

„Nagyon régóta szerettünk volna már egy rendes tanösvényt, hogy jobban összekapcsoljuk a fesztivált a természettel, ami körbeveszi. A buszozást kiváltó sétát pedig végre nem az út szélén, a tűző napon kell megtenni, szóval ez tényleg egy win-win minden résztvevő számára” – Pusztai Lola kommunikációs vezető, Kolorádó Fesztivál.

 

SOCIAL MEDIA