A Konyhafőnök: kiosztottak 11 piros és 11 kék kötényt, összeálltak a Michelin-csillagos séfek csapatai

Tejszínhub

A kötényszerzésre minden versenyzőnek egyetlen egy esélye volt. Ezúttal Zé ötlete alapján konyhai hulladékokból, maradékokból kellett villantani: de nem csak a versenyzőknek, a séfeknek is! Zé újra beállította őket főzni, ráadásul egy extra szívatást is kitalált nekik! Aki a kisebbet dobta a kockával, egy nehezítést kapott, Sárközi Ákosnak így rezsó nélkül kellett boldogulnia a nyesedékekkel. Michelin-csillagos séfek hulladékból főznek? A Konyhafőnökben igen!

 

A második feladatban, a „maradék” versenyzőnek „szívét-lelkét” kellett beleadnia a hőn áhított színes kötényért: borjúszív elkészítése volt a feladat, almával. A második kötényszerző nap végső pillanataiban drámai perceket éltek át a versenyzők! Az utolsó versenyző kóstolására elfogytak a színes kötények, megtelt Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapata is! Így Cserepes Ádám csak abban bízhatott, hogy egy köténycserével szerez helyet magának, ezzel kiejtve egy versenytársát. Rácz Jenő végül Bujáki Zsanettet kérte fel, hogy adja át a kötényét Ádámnak.

Hétfőtől az elődöntőben a pirosak, azaz Rácz Jenő csapata készül fel a még keményebb küzdelemre! A tét továbbra is A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

 

Zé kikészítette a séfeket főzés közben: „nem vagyunk jóban?”

 

Ákos az ajtóból hívta vissza Mátét

„A három fütyi” – ilyen bátran még senki sem kritizálta a zsűrit!

„Átadni valakinek a kötényt, annál pusztítóbb érzés nincsen!”

 

Jenő Zoltánnak: „Az ex-barátnőimet sem szoktam visszavenni!”

 

SOCIAL MEDIA