A Konyhafőnök VIP: Bosszút álltak Fördős Zén

Tejszínhub

Óriási nap volt ma a konyhában: akcióba léptek a Rácz Jenő-szilikonformák, Fördős Zé pedig fejjel lefelé lógott a stúdió tetején! Az édes bosszú tortadobálásban teljesedett be!

 

A VIP-versenyzők teljesen megrökönyödtek, amikor ládáikban Rácz Jenő egy szilikonformaként mosolygott vissza rájuk. A rajongók emlékezhetnek, hogy A Konyhafőnök idei szériájában egy építőmérnök versenyző, Gaál Krisztián Rácz Jenő kérésére elkészítette a séf arcát ábrázoló szilikonformát. A Konyhafőnök VIP Döntőjében pedig használatba is vették a különlegességet!

A Döntő tétjének megfelelően az első főzés egy diktálós feladat volt, amikor a séf lépésről-lépésre mondja a versenyzőknek a folyamatokat. Ismét igazi gasztro-történeti pillanatra került sor, amikor Rácz Jenő felfedte a saját arcképével díszített tányérját! Carbonara és mangalicatarja, valamint a sütőtökből készült fejforma volt a három főelem. Ezt a főételt reprodukálták a versenyzők, a séf tempójában.

Zé óvatlannak bizonyult! A piacteret rendezgette, amikor lecsapott rá két zsűritársa! Sárközi Ákos és Rácz Jenő a konyhába cipelte, kezeit lebilincselte, lábait összeragasztotta, majd fejjel lefelé fellógatták őt a többi nyersanyag, két félbevágott állat mellé! Extra alapanyagként így Zé is felkerült a palettára! Leeresztését követően azonban nem ért véget a kálváriája. A konyha közepén azonnal egy székhez kötözték és felkínálták őt céltáblának. A bosszú akkor édes, ha hidegen tálalják: a torta ilyen, kapott is belőle Zé rendesen! A feladat egyszerű volt: Zé testének különböző pontjait beszámozták, ahogy a két félbevágott állatét is. Aki, amelyik számot találta el Zén, azt a részt dolgozhatta fel az állatból. Amelyik versenyző a legjobban célzott, a legkönnyebb alapanyaghoz juthatott! A bosszú beteljesült, bár Zé visszatérését követően arról beszélt, hogy a „harc” csak most kezdődik…

A Döntő második versenynapján, a zsűri döntése alapján Oroszlán Szonja távozott a konyhából. Már csak négy versenyző van versenyben, közülük kerül ki a legpengébb sztár, azaz A Konyhafőnök VIP győztese és a 10 millió forint tulajdonosa!

 

Feke Pali romantikus ajándékkal vette le a lábáról Liát

 

A versenyzők megsütötték Rácz Jenő arcképét!

 

A séfek bosszút álltak Zén: fellógatták a húsok közé

 

Fördős Zé élő céltábla lett!

 

Oroszlán Szonja már a főzés legelején elsírta magát

 

Rácz Jenő leleplezte Pokorny Lia perverz fétisét!

 

SOCIAL MEDIA