A Diageo magyar származású, Oscar-díjas színésszel erősíti a Johnnie Walker hírnevét

Hírek Kiemelt

Új kampányt indít a világ legszélesebb körben forgalmazott skót whiskyje, a Johnnie Walker, melynek főszereplője Adrien Brody Oscar-díjas filmsztár. A színész magyarul köszönti a közönséget a reklámfilmben, hiszen Brody több szállal is kötődik Magyarországhoz. Édesanyja magyar származású fotóművész, néhány éve pedig hosszabb időt töltött Budapesten egy filmsorozat forgatása során, és Antal Nimród rendezővel is dolgozott már együtt.

 

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár, Adrien Brody arra inspirálja a nézőket, hogy találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg azt a világgal is. Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: „Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Nagyra becsülöm a Johnnie Walker termékeit és magát a márkát is. Inspirálónak találom az üzeneteiket, és azonosulok a kiválóságra való törekvésükkel. Fontos, hogy kitartsunk egymás és a szenvedélyeink mellett, és soha ne adjuk fel.”

Az új kampány, a THE WALKERS, a híres KEEP WALKING szlogent használva hívja fel a figyelmet a jövőnk iránti közös felelősségünkre. A márka annak a meggyőződésnek szeretett volna hangot adni, hogy a világnak most nagyobb szüksége van a továbblépésre, mint valaha. „A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében” – mondta Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszönti a magyar közönséget: „Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – emeli ki Adrien Brody. A színész édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. „A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot” – vallott szüleiről Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal, ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott, Ragadozók című filmjében. 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A színész azonban nem csak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: „Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz – mondja Adrien Brody. – Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll.”

 

 

SOCIAL MEDIA