24,2 milliárd dolláros konszolidált bevételt ért el az UPS

Hírek Kiemelt

A UPS bejelentette, hogy 2022 harmadik negyedévében 24,2 milliárd dollár konszolidált bevételt ért el, ami 4,2 százalékos növekedést jelent 2021 harmadik negyedévéhez képest. A konszolidált üzemi eredmény 3,1 milliárd dollár volt, ami 7,5 százalékos emelkedés az előző év azonos időszakához hasonlítva, kiigazított alapon pedig 6,0 százalékos növekedés.

 

Az egy részvényre jutó hígított eredmény 2,96 dollár volt a negyedévben; a 2,99 dolláros korrigált hígított egy részvényre jutó eredmény 10,3 százalékkal haladta meg 2021 azonos időszakát.

2022 harmadik negyedévében a GAAP számviteli rendszer szerinti eredmények 27 millió dollár, azaz hígított részvényenként 0,03 dollár adózás utáni átalakítási és egyéb költséget tartalmaznak.

„Szeretném megköszönni a UPS-dolgozóknak világszerte a megállíthatatlan lelkesedésüket és hogy továbbra is a legkiválóbb szolgáltatást nyújtják ügyfeleinknek” – mondta Carol Tomé, a UPS vezérigazgatója. „A makró környezet nagyon dinamikus, de stratégiánk következetes végrehajtásával és az általunk irányítható tényezők kézben tartásával jó úton haladunk a 2022-es pénzügyi céljaink elérése felé.”

 

SOCIAL MEDIA