Való Világ: Melina diadalmenete vissza a játékba, míg a Párbaj szétválasztotta a villa egyetlen szerelmespárját

Tejszínhub

A VV11 különleges hármas Párbaján a nézők elsőként Ákost, majd Máriót küldték haza a játékból. Villatársaik támogatták őket, de Reni például Melina mellé állt s mégis Ákos oldalán kampányolt. A Párbaj előestéjén villabulit tartottak a fiúk-lányok, aminek elérzékenyülés lett a vége, akkor Rico még nem tudhatta, hogy mára már egyedüli fiúként menetelhet tovább a jövő vasárnapi 36 milliós Finálé felé. A villában történő események 0-24 követhetőek a www.rtlplusz.hu oldalon futó ValóVilág streamen.

 

„Azt hiszed, hogyha kiesek, nem várlak meg?” – VV Lissza attól fél, hogy VV Márió nem szereti őt eléggé

Vajon VV Lissza és VV Márió folytatni fogják a kapcsolatukat a villán kívül is? Ez is szóba került köztük a nyugiszobában, ahol a lány sírva vallotta be, hogy úgy érzi, ő jobban szereti Máriót, mint ahogy azt szerelme viszonozza.

 

Bár VV Reni VV Melina oldalán állt, mégis VV Ákos mellett kampányolt

VV Reni legalább annyira kedveli VV Ákost, mint VV Melinát, ezért videóban kérte a nézőket, hogy szavazzanak fiú barátjára.

 

Új gazdára talált VV Melina „utánfutója”

VV Melina és VV Márió először egy erőnléti feladatban csaptak össze egymással, majd VV Ákosnak és VV Máriónak kellett elárvereznie VV Melina utánfutóját.

 

VV Ákos és VV Melina kiparodizálták VV Máriót és VV Lisszát

A két párbajzó görbe tükröt tartott VV Máriónak, hogy megmutassák, hogyan viselkedik párbajellenfelük egy konfliktushelyzetben.

 

Gyenge jellem, hazug és manipulatív – ezt gondolják a hármas Párbaj résztvevőiról a villalakók

A párbajozók arany-, ezüst- és bronzérmet kaptak társaiktól attól függően, hogy melyikükre mennyire igazak az adott jelzők. A legnagyobb nézeteltérés a gyenge jellem jelentése kapcsán alakult ki, ami a többség szerint VV Ákosra jellemző leginkább.

 

Közös sírással ért véget a hármas Párbaj előtti búcsúbuli

A Párbaj előtti estén szem nem maradt szárazon, a villalakók ugyanis szinte egytől egyig elérzékenyültek a játék végéhez közeledve.

 

Ő a VV11 hármas Párbajának első kiesője

Kiderült, hogy ki az, aki biztosan nem jut tovább VV Melina, VV Márió és VV Ákos hármas Párbajáról.

 

Ezek voltak VV Ákos legszebb pillanatai a villában

Best of VV Ákos: összegyűjtöttük a VV11 legutóbbi kiesőjének legemlékezetesebb pillanatait egy videóba.

 

VV Melina és VV Márió édesanyja mondott kortesbeszédet a Párbajon A párbajozók mellett ezúttal nem egyik villatársuk, hanem az anyukájuk kampányolt.

 

Kiderült, hogy ki térhet vissza a hármas Párbajról a villába

VV Melina vagy VV Márió? A nézők szavazatai alapján, aki számára folytatódik a ValóVilág, az nem más, mint…

 

Így fogadták a hármas Párbaj győztesét a villalakók

A három párbajozó közül csak egy térhetett vissza a villába. Mutatjuk, hogy mi volt a villában lévők reakciója VV Melina visszatérésekor.

 

Ezek voltak VV Márió legszebb pillanatai a villában

Best of VV Márió: elevenítsd fel velünk a hármas Párbaj kiesőjének legemlékezetesebb pillanatait, amiket a villában élt át.

SOCIAL MEDIA