Új vállalkozási igazgató a DVM groupnál

Karrier

A DVM group bejelentette, hogy vállalkozási csapata vezetésével Simon Andreát bízta meg. Az új vállalkozási igazgató feladata a potenciális megbízások elemzése szakmai és pénzügyi szempontból, ajánlatkészítések koordinálása és ellenőrzése, valamint a megbízókkal való hatékony kapcsolattartás.

Az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport új vállalkozási vezetője okleveles építőmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. A több mint két évtizednyi munkatapasztalattal bíró szakember korábban többek közt a Kalotherm Zrt., a Hérosz Zrt.és a Laterex Zrt. generálkivitelező cégeknél szerzett jelentős szakmai, vezetői és szervezetfejlesztői ismereteket, hasonló pozícióban.

„Nagyon örülünk, hogy Andrea személyében egy újabb magasan képzett és kiterjedt kapcsolatrendszerrel bíró szakemberrel gazdagodott a cégcsoport. Vállalkozási csapatunk új vezetője szakértelmével és tapasztalatával nemcsak ügyfeleink igényeit, hanem belső professzionális folyamatainkat is támogatja.” -nyilatkozta Sellyey Tamás, a DVM groupvezetője. „Új munkatársunk csatlakozása tovább erősíti a DVM group elkötelezettségét aziránt, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk a tőlünk elvárt, legmagasabb színvonalon.”

SOCIAL MEDIA