Az első Microsoft telefon már elérhető a Telenornál

Az első Microsoft telefon már elérhető a Telenornál
A Microsoft Lumia 535 kedvező árfekvésű, belépő szintű készülék, amelyben eddig a felsőbb kategóriára jellemző funkciók is megjelennek.

A Microsoft tavaly szeptemberben vásárolta fel a korábban piacvezető Nokia mobil üzletágát, de az első Microsoft néven futó készülék csak a közelmúltban került piacra. A Windows Phone rendszert futtató telefon a Lumiáknál bevált, lekerekített formával, 5 hüvelykes képátlóval és a kategóriában különlegességnek számító Gorilla Glass 3 borítással bír.

A Microsoft a Lumia 535 okostelefonnal a szelfi-mobilok piacán is hódítani kíván. 5 megapixeles előlapi kameráját nagy látószögű objektívvel szerelték fel, amelynek segítségével még több ember fér bele az aktuális szelfibe.

A Lumia 535 a legújabb Windows Phone 8.1-es rendszerrel érkezik, amely várhatóan a közeljövőben Windows 10-re frissíthető. Az alapfelszereltségben érkezik a Microsoft Office szoftvercsomag, a dokumentumok pedig ingyenesen tárolhatók a készülék mellé járó 15 GB-os privát tárhelyen.

A Windows Marketplace már több százezer alkalmazást kínál a készülékhez. A Telenor előfizetői az alkalmazás-áruházban – Magyarországon egyedüliként – mobilszámlájuk terhére is vásárolhatnak.

A készülék a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál vásárolható meg, fekete színben.

(Fotó: Microsoft)


Rejtő Györgyi

Béres Gyógyszergyár

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!