Vidus Gabriella az Év Női Menedzsere

Hírek Kiemelt

A Menedzserek Országos Szövetsége által 26. alkalommal megrendezett díjátadó gálán a Menedzserszövetség és a Magyar Vállatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) Vidus Gabriellának, az RTL Magyarország vezérigazgatójának ítélte az Év Női Menedzsere Különdíjat.

 

A Menedzserek Országos Szövetsége által idén 26. alkalommal megrendezett Év Menedzsere Díjátadó Gálán hét kategóriában díjazták a 2020. év legkiválóbb szakembereit, akik meghatározó szerepet töltenek be vállalatuk irányításában, sikereiben és kimagasló teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban.

Most második alkalommal adták át az Év Női Menedzsere Különdíjat a Menedzserszövetség és a női vezetők kiemelt támogatójaként a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége a női vezetők piaci pozíciójának erősítését célul kitűző stratégiai programjának részeként. Az elismerést Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója kapta.

„Megtisztelő és fontos ez a díj, mivel megerősíti azt a tényt, hogy a nők szerepe maghatározó az üzleti életben is, és elismerik a teljesítményüket”– mondta Vidus Gabriella.

Ezúton gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

SOCIAL MEDIA