Vidéken ismét megnyílnak a Springfield és Women’secret üzletek

Hírek Kiemelt

Közel száz Tendam márkaüzletet nyitnak újra a nemzetközi piacokon. A Tendam csoport – amelyhez a Women’secret, Springfield és Fifty márkák is tartoznak – a napokban világszerte újra megnyitja üzleteit.

 

A Tendam Európa egyik vezető divatvállalata, amelyhez a Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty márkák tartoznak. A csoport világszerte több mint 90 üzletét nyitotta meg újra, miután tavasszal a Covid-19 járvány miatt bezárták őket. Magyarországon a pesti járáson kívüli vidéki városokban ismét üzemelnek a Springfield és Women’secret üzletek, így Debrecenben, Egerben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsett és Szegeden is.

A boltok a korábban megszokott módon működnek, természetesen minden szükséges biztonsági és higiéniai intézkedést betartva, a vásárlók megtalálják a polcokon a legújabb kollekciókat. Az üzletek alkalmazkodnak a helyi járványvédelmi rendelkezésekben szereplő nyitvatartási időhöz, valamint egészségügyi és biztonsági intézkedésekhez. A cég szigorú lépéseket tesz dolgozói és vásárlói egészségének védelme érdekében. Ezek közé tartozik többek között a maszkok és kesztyűk kötelező viselete, az üzletben tartózkodók létszámának korlátozása, az öltözőhelyiségek fertőtlenítése minden használat után, a berendezések átalakítása a biztonságos forgalom-terelés kialakítása érdekében, a telefonos és kártyás fizetés előnyben részesítése és a kötelező távolságtartás.

A Tendam csoport négy kontinensen kezdi meg az üzletei újranyitását. Európában Magyarországon, Németországban, Horvátországban, Máltán, Norvégiában, Portugáliában és Szerbiában nyitják meg először a bevásárlóközpontokban és áruházakban a boltokat. A közel-keleti térségben, ahol a Tendam franchise modellben működik, Szaúd-Arábiában, Bahrainben, az Egyesült Arab Emírségekben, Jordániában és Iránba nyílnak újra. Costa Rica az első amerikai térség, ahol az üzletek ismét megnyithatnak. Ezekhez az országokhoz fokozatosan csatlakoznak majd az olyan kulcsfontosságú piacok, mint Spanyolország, Franciaország, Belgium és Oroszország.

SOCIAL MEDIA