Fenntartható fürdőruha a Women’secrettől

Hírek Kiemelt

Idén akár környezetbarát fürdőruhában is kezdhetjük a nyarat: a Women’secret a fenntartható jövő iránti elkötelezettségét megmutatva olyan kollekcióval rukkolt elő, amely újrahasznosított poliészterszálakból készült.

A spanyol divatmárka célja, hogy a termékei egyre fenntarthatóbbak legyenek. Ezt a törekvést támogatva mutatta be az első környezetbarát kollekcióját, a Honest by Women’secretet. A legújabb darabok környezetkímélő előállítási folyamatokkal készültek, újrafeldolgozott alapanyagokból.

A Save the Ocean termékcsaládban az akvarell hatású és tengeri mintás bikinik, valamint fürdőruhák újrahasznosított poliészter szálakból készültek. A divatos, kék tónusú, aszimmetrikus darabok a műanyag újbóli felhasználását biztosítják, ezáltal csökkentve a bolygónkra kifejtett hatását. A kialakításnak köszönhetően pedig kiválóan illeszkednek az alkathoz, így komfortos, de mégis ökobarát megoldást nyújtanak a strandoláshoz.

Ez a Women’secret első olyan kezdeményezése, amellyel elindult a környezettudatos koncepciók és gyártási folyamatok irányába.

A Honest by Women’secret termékek május végétől elérhetőek az üzletekben.

SOCIAL MEDIA