KEEP IT WARM! kollekcióval készül a télre a Springfield

Hírek Kiemelt

A SPRINGFIELD, a Tendam csoport hétköznapi stílust képviselő márkája bemutatta az idei téli kabátkollekcióját, felvezetve a legújabb innovációs stratégiáját. A vadonatúj darabok olyan környezetbarát, magas hőszigetelő képességű anyagokból készültek, amelyeket a DupontTM SoronaR, NeokdunR és RDS védjegyek is tanúsítanak.

Az innovatív vonalához kapcsolódva, a Springfield legújabb őszi-téli kollekcióját kiváló hőtartó képességű anyagokból készítette. A könnyed kabátok, dzsekik, mellények és parkák között megtalálhatjuk az alternatív hőszigeteléssel vagy vízlepergető réteggel ellátott darabokat is. A termékek környezetbarát módon és cruelty-free eljárásokkal készültek.

A KEEP IT WARM! kollekció férfi és női darabjai DupontTM és SoronaR  környezetvédelmi minősítéssel rendelkeznek: ezek biztosítják, hogy megújuló és fenntartható hőszigetelési réteg biopolimerből készüljön a poliészternél környezetkímélőbb előállítási mód miatt. A NeokdunR minősítés azon termékeknek jár, amelyek innovatív eljárásuk során mellőzik a környezetre káros anyagok használatát, emellett 100 százalékban természetes, újrahasznosítható és biológiailag lebomló anyagból készülnek. RDS (Felelős Beszerzési Szabvány) biztosítja, hogy a beszerzés során együttműködő cégek is az állatkínzás és tesztelés elleni oldalt képviselik.

A Springfield azért kötelezte el magát a kabátok forradalmasítása mellett, hogy megkönnyítse a mindennapokat és még kényelmesebbé varázsolja az új és minőségi ruhadarabjait. Mindemellett a fazonok hűek maradtak a divatmárka kényelmes és modern stílusához, valamint támogatják a Springfield fenntartható, környezetbarát irányvonalát

SOCIAL MEDIA