Vezetőváltás a Vodafone-nál

Karrier

Diego Massidda Nagy-Britanniában folytatja karrierjét, szeptember elsejével Alexandre Froment-Curtil veszi át a Vodafone Magyarország vezetését.

Diego Massidda 2011. október elseje óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Alexandre Froment-Curtil pedig 2012-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, majd 2013 áprilisában lett a lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes.

Mint Diego Massidda elmondta: „Elérve mindazt, amit kitűztem magam elé 5 évvel ezelőtt, eljött az az idő számomra és családom számára, amikor életünk következő szakaszába léphetünk. Az elmúlt öt év során a vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, a lakossági és vállalati piacon is számos innovációt honosított meg Magyarországon és újra nyereségessé vált köszönhetően a gondosan megtervezett kereskedelmi lépéseknek, a kiváló hálózatnak és annak, hogy minden eszközzel a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálásra törekedtünk.” Diego Massidda szeptember elsejétől a Vodafone-csoporton belül a Partner Piacok vezérigazgatójaként dolgozik majd.

A távozó vezérigazgató úgy vélte, Alexandre Froment-Curtil közreműködésével az elmúlt években a Vodafone Magyarország jelentős növekedést ért el a magyar lakossági piacon, a Vodafone márka nagymértékben megerősödött Magyarországon, és a vállalat ügyfelei – egy 2015-ös kutatás adatai alapján – a legelégedettebb ügyfelek közé tartoznak az előfizetéses, és ezen belül a korlátlan csomagokat használók közül is.

Alexandre Froment-Curtil hangsúlyozta, hogy a Vodafone számára mindig is elsődleges szempont volt az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálása, ezt mutatja az ügyfelek elégedettségét mérő net promoter score (NPS) mutató is, amelyben versenytársaihoz képest a Vodafone növekedése jelentős és folyamatos a piacon.

SOCIAL MEDIA