Vezetőváltás a Lidl Magyarországnál

Karrier Kiemelt

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország Igazgatóságának elnöke 2024. szeptemberétől a Lidl anyavállalatánál Régiós Igazgatói pozícióba kerül. Új feladatkörében több országért tartozik majd felelősséggel.

 

Grósz széleskörű tapasztalatával több Lidl ország fejlődésének alakításában vállal majd kulcsszerepet. A szakember 2004-ben kezdte karrierjét a Lidl Magyarországnál, amelyet 13 éve vezet az Igazgatóság elnökeként.  A kinevezés kapcsán elmondta: „Örömmel vállaltam ezt a rendkívüli kihívást jelentő új feladatot, hiszen a fejlődés nem csak egy vállalat, de abban minden kolléga és így személy szerint számomra is elengedhetetlen. Ezúton szeretném megköszönni vásárlóinknak, valamennyi munkatársunknak és partnereinknek az elmúlt 20 év közös munkáját, a megszerzett tapasztalatokat és támogatást, hiszen enélkül sem a Lidl Magyarország, sem pedig én nem tarthatnék ott, ahová együtt eljutottunk. Zitának sok sikert kívánok a Lidl Magyarország vezetéséhez!”  

Szlavikovics Zita

Grósz Jenő utódja az Igazgatóság elnöki pozícióban 2024. szeptember 1-től Szlavikovics Zita lesz, aki jelenleg a Lidl Szlovákia Igazgatóságának elnöke. 2007 óta áll a Lidl kötelékében, melyből 11 éven át dolgozott a Lidl Magyarországnál, majd több országban betöltött vezető pozíciói révén szerzett széleskörű nemzetközi tapasztalatokat. Zita a változás kapcsán így nyilatkozott: „Nagy örömömre szolgál, hogy szeptembertől a Lidl Magyarország csapatát vezethetem és támogathatom azzal a tapasztalattal amit Magyarország után Romániában, Dániában és Szlovákiában gyűjtöttem. Mindenképp azon leszek, hogy az eddigi sikereket tovább vigyem és vásárlóink valamint kollégáink megelégedésére újakkal gazdagítsam.”

 

SOCIAL MEDIA