Szalóky Tóth Judit újabb feladatokat kapott a Coca-Colánál

Karrier Kiemelt

Több munkakör összevonása után Szalóky Tóth Judit lesz felelős a Coca-Cola magyarországi leányvállalatánál a kommunikációért, a vállalati kapcsolatokért és a fenntarthatósággal kapcsolatos feladatokért. 

 

„A nyugat-európai és közép-kelet-európai üzleti régiók összevonása után új szervezeti egységgel és két új tapasztalt vezetővel erősít a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalata – írtuk 2021 júliusában. – Varga-Nagy Eszter, aki korábban az IKEA magyarországi kommunikációjában töltött be jelentős szerepet több mint egy évtizedig, kommunikációs vezetőként csatlakozott júniusban a Coca-Colához, míg Szalóky Tóth Judit több mint húsz év hazai és nemzetközi vezetői pozíciókban szerzett FMCG iparági tapasztalattal július közepétől a Coca-Cola vállalati kapcsolatok vezetője lesz.”

Másfél év elteltével változik a felállás. Varga-Nagy Eszter január végén távozott a cégtől, a két feladatkört pedig összevonták, ehhez társul – a Szalóky Tóth Judit Linkedin-oldalán látható bejegyzés szerint – a fenntarthatósággal kapcsolatos feladatok irányítása is.

Varga-Nagy Eszter új munkahelyéről egyelőre nincs információnk.

 

 

SOCIAL MEDIA