Málnay B. Levente az Emmy-díjról is döntő Nemzetközi Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia tagja lett

Karrier Kiemelt

A Nemzetközi Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia tagja lett Málnay B. Levente, az AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] vezérigazgatója.

 

Az 1969-ben, New Yorkban alapított Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzetközi Akadémiája 500 vállalatot tömörít, tagjai több mint 60 ország vezető média- és szórakoztatóipari személyiségei a televíziózás minden ágából, beleértve az internetet, a mobilszolgáltatást és a technológiát is. Az Akadémiát azzal a céllal hozták létre, hogy elismerjék a televíziós szakma kiválóságait az Egyesült Államokon kívül is.

Az Akadémia éves rendezvénytervében szerepel a „televíziós Oscar”-ként is emlegetett, 16 kategóriában átadott, rangos Nemzetközi Emmy® és egy sor iparági esemény, mint például az Akadémiai Nap, valamint az iparág lényeges témáival foglalkozó panelek. Málnay B. Levente jogosult lesz arra is, hogy zsűritagként szavazzon a Nemzetközi Emmy® Awards versenyen.

A budapesti születési Málnay B. Levente felsőfokú tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán és a Harvard Business Schoolban végezte. Médiakarrierjét a Magyar Televíziónál kezdte sportriporterként, utána központi szerepet vállalt az HBO magyarországi létrehozásában és működtetésében, de vezérigazgatóként ő felelt a Z+ életre hívásáért is. Az AMCNI CNE régiójának első embere 2010 óta, mely pozícióban 75 ország – 36 csatorna 16 nyelven –  irányítása tartozik hozzá; 2017-től pedig ügyvezető alelnökként látja el feladatait.

 

SOCIAL MEDIA