Újra feszült a hangulat a Nyerő Párosban

Tejszínhub

A végjátékhoz közeledve a Nyerő Páros villában maradt négy párosnak rangsorolnia kellett ellenfeleit különböző szempontok alapján. Hosszas vita után végül Pataki Zitáék bizonyultak a legjobbnak, így ők költözhettek be a luxuslakosztályba. Zitáék az újabb kör első játékát is megnyerték, a játékon történtek pedig tovább mélyítették az LL Juniorék és Molnár Gusztiék közötti konfliktust.

 

LL Junior: „Mi fogjuk megnyerni a játékot”

Molnár Gusztiék beleálltak Kingáékba, a zenészt viszont nem igazán érdekli az sem, ha nagyképűnek tartják őket a többiek.

 

Kinga és Vivi kipécézték egymás párját?

Az aukciós játékon a két lány egy pillanatig sem kímélte LL Juniort és Gusztit, ugyanis egyre több cuccot pakoltak a fiúk karjaiba. A feszültség tapintható volt Kinga és Vivi között, férjeik pedig alig bírták szusszal.

 

„Junior szerelmeskedik” – Balázs lebuktatta a zenészt?

A műsorvezető figyelmét nem tudta elkerülni, hogy bizony Junior volt az, aki a leghősiesebben csókolózott a játék hevében.

 

Vivi kifakadt: „Torokra támadtok, jön belőletek a rosszindulat”

Az aukciós játék után elszabadultak az indulatok a lányok között: csak úgy visszhangzott a villa a kiabálásuktól. A dühös Kinga végül faképnél hagyta a tomboló Vivit, később pedig Junior kelt felesége védelmére. Vivi azonban a zenészt sem kímélte.

 

Kinga sírva fakadt a lányok szavaitól

Zitának támadt egy ötlete az esti játék közben: mi lenne, ha mindannyian elmondanák a véleményüket a lánynak. Kinga először kétkedve fogadta az időjós tervét, végül pedig könnyekben tört ki.

 

LL Junior és Guszti: „Ez már szerelem. Lehet, hogy el kéne vegyelek téged.”

A zenész kifejezetten kényelmetlenül érezte magát az esti pasis program közben, hiszen a korábbi veszekedés még mindig nyomta a lelkét. Szóvá is tette kétségeit Gusztinak.

 

LL Junior Kingának: „A kanapén alszol ma”

A zenész feleségének bogarat ültettek a fülébe, ezért bókokkal halmozta el férjét. Kedves próbálkozásának nem várt vége lett, ugyanis Junior úgy döntött, inkább egyedül alszik ma a franciaágyban.

 

Előzetes: Norbi kiakad, amiért Odett elárulta… (11.10.)

A ma esti játék újabb konfliktusokat szül. Nyerő Páros 21:00-tól az RTL Klubon.

 

EXTRA: LL Junior rögtönzött dallal szórakoztatja feleségét

Kimaradt jelenet – A művész sosem pihen. Szinte álmából felkeltve is első gondolata a zene.

 

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon.

A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on.

 

https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos

https://www.facebook.com/rtlnyeroparos/

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial

https://www.tiktok.com/@nyeroparosofficial

 

 

SOCIAL MEDIA