Újdonságokkal jön szeptember 25-én a Dancing with the Stars második évada!

Hírek Kiemelt

Szeptember 25-től mindenki táncol! Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével jön a Dancing with the Stars második évada. A tizenkét táncparkettre lépő híresség mozdulatait nem csak a nézők fogják figyelni, hanem a szuperprodukció zsűrije is: Molnár Andrea, Ördög Nóra, Bereczki Zoltán és Kováts Gergely Csanád. A TV2 látványos showműsorának kulisszatitkaiba a produkció online háttérműsora enged majd bepillantást Gelencsér Tímea vezetésével. E mellett pedig elkészült a Dancing with the Stars második évadának slágere, a Táncolj még!

Már nem kell sokat várni a TV2 táncos showműsorára, szeptember 25-én elindul a verseny, parkettre lép a Dancing with the Stars mezőnye. A tizenkét híresség profi táncpartnere oldalán alig várja, hogy a kemény munkával töltött nyári hónapok után végre megmutathassa, mire is képes. A versenyzőknek idén sem csak a nézőket kell lenyűgözni, a Dancing with the Stars zsűrije is szemmel követi és pontozza majd a produkciókat: Ördög Nóra, az év műsorvezetője díj többszörös nyertese, aki korábban maga is versenytáncolt; Molnár Andrea országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus; Bereczki Zoltán színész, énekes és Kováts Gergely Csanád ötszörös showtánc világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező.

Bereczki Zoltán

A zsűri szerep nem idegen Bereczki Zoltánnak, azonban először értékel majd olyan versenyzőket, akik nem a saját terepükön próbálják bizonyítani tehetségüket. „Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon sok szempontot figyelembevéve kell értékelnünk egy korántsem egyszerű műfajban. A versenyzők mind a nagyközönség előtt élő emberek, így azt gondolom, valamilyen formában érteniük kell a történetmeséléshez, meg kell tudniuk szólítani a közönségüket. Az a kérdés, kinek sikerül majd érzelmet kifacsarni és megértetnie magát a táncon, egy-egy produkción keresztül. Ez pedig nem egyszerű, hiszen megvannak mindenkinek a maga adottságai és ezáltal akár korlátai, de éppen ezért én a szándékot, a szorgalmat, az alázatos munkát is figyelni és értékelni fogom” – árulta el Zoli.

Ördög Nóra

Ördög Nóra meglepetéseket vár a második évad mezőnyétől. „Nagyon örülök, hogy életem első zsűrizése után idén is a táncparkett széléről nézhetem majd a produkciókat. Szerintem ismét nagyon színes és izgalmas a mezőny, alig várom, hogy lássam a csapatot egy számukra teljesen idegen közegben teljesíteni. A fiúkra különösen kíváncsi vagyok, mert szerintem érdekes lesz, hogy a saját terepükön nagyon magabiztosan mozgó férfiak hogyan találják meg magukat például egy cha-cha-cha koreográfiában” – mondta Nóri. – „Mindenkinek van egy elképzelése a táncról, de biztos vagyok benne, hogy már most teljesen mást gondolnak erről a világról, mint két hónappal ezelőtt. Ez egy hatalmas kaland, egy utazás, ami megváltoztatja a testtudatukat, a gondolkodásukat, kinyit olyan kapukat a lelkükben, amire talán nem is számítanak, ettől olyan izgalmas. Annyit ígérhetek, hogy szigorúbb nem leszek, de őszintén el fogom mondani a véleményemet a látottakról, természetesen a legnagyobb jó szándékkal” – tette hozzá.

Kováts Gergely Csanád

Kováts Gergely Csanád az idei táncosoknak is szigorúságot ígér, de várja, ki lesz az, aki produkciójával szíven találja majd. „Hiába nem profi táncosok állnak majd előttem, az adott produkcióba fektetett rengeteg energiát, a munkájukat komolyan kell vennem és meg kell tisztelnem azzal a versenyzőt, hogy olyan véleményt fogalmazzak meg, amiből építkezni, tanulni tud. Persze nekem kontrollálnom kell magam, hogy mindezt érthető módon tegyem és ne billenjen át egy nagyon szakmai értékelésbe a mondandóm, de az biztos, hogy a tapasztalataimat át fogom adni a versenyzőknek, hogy hétről hétre egyre többet tudjanak kihozni magukból” – árulta el Csanád. – „A zsűriasztalhoz minden szigorúság mellett azt gondolom, hogy nyitott szívvel kell leülni. A tánc az érzékekre kell, hogy hasson, várom, hogy a produkciók elvigyenek magukkal, meglegyen a flow. A legjobban azt szeretem, amikor a zsűri is elveszti a fejét és kiszakadunk abból, amiben vagyunk, mondhatni kicsit elfelejtjük, miért is ülünk ott” – tette hozzá.

Molnár Andrea

Molnár Andrea tanáccsal is szolgált a most még próbateremben izzadó hírességeknek. „Azt tanácsolom a versenyzőknek, hogy mindig igyekezzenek új oldalukat megmutatni, engedjenek minket nézőket közelebb magukhoz. Merjenek megnyílni, legyenek bátrak és vállalják fel az esendőségüket is. Úgy gondolom, a produkción túl az oda vezető út, a küzdelmeik is érdekesek és fontosak, azokból is tudnak meríteni, azáltal lesz igazán élvezhető és hatásos egy-egy tánc, ha a lelkük is benne van. Nagyon nagy szerepe van ebben a profi táncosoknak, hogy hogyan tudnak összhangba kerülni a párjaikkal és kihozni belőlük a személyiségüket a táncon keresztül. Az első évadot látva úgy érzem, aki egy kicsi gátat is hagy, és nem adja át egészében magát ennek a kalandnak, a táncnak, az egy ponton túl nem tud jól teljesíteni” – mondta Andi.

A Dancing with the Stars nézői előtt idén semmi nem maradhat titokban a TV2 táncos showműsora kapcsán. A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonyaként tér vissza. Timi szombatonként már a show előtt élőben jelentkezik, hogy az izgalmas előkészületekről tudósítson, és minél több kulisszatitkot megosszon a nézőkkel. A Dancing with the Stars vadonatúj online háttérműsora a verseny alatt is élőben jelentkezik, ahol Timi hétről hétre más sztárvendégekkel közösen elemzi és beszéli ki a látottakat. E mellett az adásokat követően a versenyzők és a szuperprodukció alkotói is megosztják tapasztalataikat, így érdemes a műsort a TV2 Play oldalán is nyomon követni. Az újdonságok sora ezzel nem ért véget. Elkészült ugyanis a Dancing with the Stars második évadának slágere. A Táncolj még! című dalt Wolf Kati és Vastag Csaba énekli, zenéjét Rakonczai Viktor, szövegét Orbán Tamás írta.

 

SOCIAL MEDIA