Ők a Dancing with the Stars – Mindenki táncol második évadának szereplői

Tejszínhub

Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között táncparkettre lép Dobó Kata színművésznő, Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP háziasszonya, Tóth Andi énekesnő, Árpa Attila színész-rendező, Kempf Zozó, az Exatlon Hungary versenyzője és az olimpikon, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó Kozma Dominik.

 

Tavaly nagy sikerrel debütált a BBC Studio Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A Dancing with the Stars – Mindenki táncol első évadának minden epizódja a 18-49 évesek körében szombatonként a nap legnézettebb műsora volt, és a 10 rész átlagát tekintve 17,6%-os nézői részesedést ért el, amivel pedig 7,8 százalékponttal múlta felül az RTL Klub azonos idősávját (9,8%)*.

Hamarosan érkezik a második évad, ahol ismét hírességek vállalkoznak arra, hogy hétről hétre profi táncpartnereik oldalán mutassák meg tánctudásukat.

A Dancing with the Stars – Mindenki táncol második évadában táncparkettre lép a TV2 Farm VIP című műsorának háziasszonya, Demcsák Zsuzsa és Suti András, a latin-amerikai táncok országos bajnoka; Dobó Kata színművésznő, rendező és Köcse György háromszoros showtánc világbajnok és magyar bajnok, a Dancing with the Stars első évadának döntőse; Nagy Réka topmodell, műsorvezető és Hegyes Bertalan 24-szeres magyar bajnok, a Dancing with the Stars első évadának győztese; Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, egyetemi oktató és Baranya Dávid show- és musical-szólótáncos, a Megatánc harmadik helyezettje; Metzker Viktória, Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, a Nicsak, ki vagyok? győztese és Márki Norbert a latin-amerikai táncok országos bajnoka; Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista, a romániai, a belgiumi és a magyarországi Dancing with the Stars döntőse; Árpa Attila színész, rendező és Stana Alexandra showtánc világbajnok, modern- és showtánc országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus; Cooky rádiós műsorvezető, DJ és felesége, Szécsi Debóra, háromszoros országos bajnok, Budapest bajnok táncos; Kamarás Iván színművész, a Mintaapák sztárja és Mikes Anna Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett; Kempf Zozo BMX világbajnok, a Ninja Warrior és az Exatlon Hungary versenyzője és Keresztszegi Ramóna országos latin táncbajnok; Kinizsi Ottó színész, rendező és Szőke Zsuzsi ötszörös magyar bajnok és hatszoros országos bajnok, Ifjúsági Európa-bajnoki hetedik helyezett; valamint Kozma Dominik olimpikon, világ-és Európa-bajnok bronzérmes úszó és Lissák Laura Magyar Ranglista győztes, többszörös országos bajnok táncos.

A versenyzők elkezdték a felkészülést, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal kápráztassák el a nézőket. Mostantól mindenki táncol!

 

*Szombatok a 2020.10.10.-12.12. tartó időszakban; Egész nap; Napi műsortoplista a Nielsen által program szinten mért csatornákon; AMR (abs.)

 

SOCIAL MEDIA