Új növényi alapú szendvicsfeltétekkel bővült a Violife portfóliója

Hírek

A Violife márkát több mint harminc évvel ezelőtt három barát hívta életre: mivel a hagyományos görög étrendben több mint száz napon keresztül nem fogyasztanak állati eredetű ételt, adta magát a lehetőség – a 90-es évek elején pedig megalkották a sajtalternatívát. Idén nyáron egy újabb mérföldkő érkezett el.

 

A Viodeli 100%-ban növényi eredetű alternatívája a hagyományos felvágottaknak. Glutén-, tej-, tartósítószer-, szója- és dióféléktől mentesek, így diétától és ételintoleranciától függetlenül mindenki élvezheti őket. A termék háromféle ízben elérhető: sonka, csirke és pulyka. Mind a három változat felhasználható szendvicsekhez, pirítósokhoz, vagy gyors nassolnivalók készítéséhez. Emellett meleg ételekhez is remekül alkalmazhatók, például pizza készülhet Viodeli sonka ízesítésű termékkel, de sós palacsintához vagy egy frissítő nyári tortilla wraphez jó alternatíva lehet a csirkés és pulykás ízesítésű változat.

“A Magyarországon frissen bevezetett Viodelivel egy remek opciót kínálunk azoknak a fogyasztóknak, akik nem fogyasztanak állati eredetű terméket, vagy szeretnék csökkenteni a húsfogyasztásukat, mégis hiányolják a minőségi felvágottak ízét. Az Upfield legújabb Viodeli termékei 100%-ban növényi alapú alternatívái a hagyományos felvágottaknak, így ugyanúgy alkalmazható hideg- és meleg ételek készítéséhez, ráadásul bátran fogyaszthatják azok is, akik tej-, glutén- vagy szójamentesen táplálkoznak” – mondta Martina Štrbavá, a Violife brandmanagere.

 

SOCIAL MEDIA