A Samsung bemutatta olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6 okostelefonját

Hírek Kiemelt

A 2024-es párizsi játékokra tervezett készülék a vállalat első olyan olimpiai kiadása, amely a Galaxy AI lehetőségeit mozgósítja. Az olimpiai változatot arra tervezték, hogy még tovább fokozza az olimpikonok játékokhoz fűződő élményeit, már a Párizsba érkezésük pillanatától. Ráadásul a Samsung most először biztosítja a legújabb készülékét a sportolóknak még a hivatalos piaci bevezetés előtt. A limitált szériás Galaxy Z Flip6 a dobogón is fontos szerepet tölt majd be, a Samsung olimpiai kiadású eszközei történetében először.

 

Az egyedi kiadás az új Galaxy Z Flip6 kompakt és sokoldalú kialakításával büszkélkedhet, élénksárga színváltozatban, amelyet a játékok jelképei, az olimpiai karikák és a paralimpiai agito-k arany színben díszítenek. Minden olimpiai készülékhez jár egy egyedi FlipSuit tok, amelyet a Samsung a francia olimpiai- és paralimpiai csapat megnyitó ünnepségre készült formaruháját is tervező Berluti luxusmárkával együttműködve készített. A Venezia (olasz) bőrből készült FlipSuit tokok mind egyedi patinaréteget kapnak, amely az olimpiai karikák által inspirált színkeverékre épül, ezzel az olimpiai szellemet, valamint a kiválóság és az összetartás értékeit ünnepli.

„A Samsung közel három évtizede feszegeti a mobiltechnológia határait az olimpiai és paralimpiai játékok és sportolóik támogatása érdekében – mondta Stephanie Choi, a Samsung Mobile eXperience üzletágának alelnöke és marketingvezetője. – Megtiszteltetés, hogy eljuttathatjuk a legújabb Galaxy-fejlesztésünket a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok nagyszerű sportolóinak, és lehetőséget adhatunk nekik arra, hogy még a hivatalos piaci bevezetés előtt első kézből megtapasztalhassák a nagy teljesítményű Galaxy Z Flip6 által nyújtott előnyöket. Izgatottan várjuk, miképpen nyújthat a technológiánk új élményeket a játékok során a sportolóknak, a tartalmas kapcsolatok létrehozásától kezdve az életre szóló emlékek megörökítéséig és megosztásáig, amíg Párizsban tartózkodnak és azt követően is.”

 

SOCIAL MEDIA