Új igazgatóval új igazgatóságot alakít a Yettel

Karrier Kiemelt

Július 1-től kezdi meg működését a Mesterséges Intelligencia és Adatelemzési Igazgatóság, élén a bolgár szakember, Denitsa Gavrilova vezetésével.

 

Az újonnan alakult szervezeti egység Nemanja Zilovic kereskedelmi vezérigazgató-helyettesnek riportol, és Denitsa Gavrilova vezetésével kezdi meg működését, aki igazgatóként, újonnan csatlakozott a Yettel csapatához.

Denitsa Gavrilova a bolgár Deloitte-tól érkezik, és korábban tanácsadóként már segítette a mobilszolgáltató munkáját, így a Yettel ismerős terep lesz számára. Több mint hét éves tapasztalattal rendelkezik az adattudomány területén, illetve tíz évet töltött el telekommunikációs vállalatoknál – többek között dolgozott az A1-nél, különböző projektekben vett részt a brit O2-nél, a Vodafone-nál, az Orange-nél és más távközlési szolgáltatóknál világszerte. Tanulmányai során PhD-fokozatot szerzett viselkedési közgazdaságtanból és társadalomtudományokból, valamint 12 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik statisztika, marketingstratégia és gráf-neurális hálózatok témakörében.

Eddigi munkái során üzleti, adatokkal foglalkozó és mérnöki csapatokat irányított annak érdekében, hogy innovatív megoldások születhessenek. A telekommunikáció mellett széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik banki területen és az elektromos autóiparral kapcsolatban is.

Ha sport, akkor Denitsa előszeretettel síel, teniszezik vagy lovagol, és a szörfözésnek is nagy rajongója. A főzés és a hangoskönyvek hallgatása is kikapcsolja, kedvenc könyve Richard Feynman Nobel-díjas fizikus visszaemlékezéseinek szerkesztett gyűjteménye a „Tréfál, Feynman úr?” („Surely You’re Joking, Mr. Feynman!).

 

SOCIAL MEDIA